Thursday, February 21, 2013

Product review : Artdeco eye brow color pen 3.


Hei, hei armsad!

Lõpuks leidsin hetke, et rääkida natukene sellest "vildikast" millega ma oma kulme täidan. See on asendanud minu jaoks täielikult pliiatsi, sest sellega saab ilusa tulemuse väga kergelt ja lisaks sellele ei pea seda pidevalt teritama! Artdecol on seda toodet minu meelest kahes toonis ainult. Ilmselt sellepärast, et tulemust saab mõjutada olenevalt sellest mitu kihti sa peale kannad. Iga kihiga läheb tulemus tumedamaks. Ostsin selle Kaubamaja ilumaailmast ja hinnaks oli sellel 9,52€. 


Siin pildil on näha siis milline on erinevus kasutades ühte kihti või mitut. Kusjuures selle vildikaga on nii, et alguses jääb tulemus veidikene punane kuid nii umbes 10min möödudes on ta ilusti tumepruun! Tegin ka pildid, et näeksite tulemust kõigis kolmes faasis.. Enne, vahetult peale kasutamist ja peale 10min möödumist.

Enne

Vahetult peale kasutamist

Lõplik tulemus

Alguses vajab see vildikaga kulmu täitmine veidikene harjumist ja harjutamist. Olen ka ise selles protsessis praegu kuid kui asi juba käpas, siis saab sellega väga kiirelt kulmud korda. Julgen seda toodet teile soovitada küll. Ise kasutan seda nüüd igapäevaselt ja ei haara enam kulmupliiatsi järele! Ilmselt näete seda ka minu veebruari lemmikute seas.

20 comments:

 1. Tundub hea toode ja tekitas isegi elevust, aga kuidas selle eemaldamine on? Vajab veekindla meigi eemaldit või piisab näopesuvahendist? Samuti kuidas sellele reageerib kui (pärast kuivamist ikka) sõrmega üle tõmmata? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuleb ilusti tavalise eemaldajaga maha.. ja laiali hõõruda pole võimalik. Mul on siiani pildi jaoks tehtud triibud käepeal ja kui ma neid praegu hõõrun ei juhtu midagi :)

   Delete
 2. Ma kasutan rimmeli kulmupliiatsit, kuid pean tõdema, et teritada tuleb päris tihti, et kulmujoon ilus jääks ja seega tuleb uus pliiats päris tihti osta. Olen mõelnud ka nende nn vildikate peale, kuid kaua nad umbes kestavad?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ma kasutasin ka varasemalt pliiatsit kuid mulle hakkas see teritamine tüütuks muutuma. Viimane piisk oli see kui Hiiumaale minnes teritaja maha unustasin ja seal noaga seda teritama pidin :D
   Selle ostsin ma 5'ndal veebruaril ja olen siiani peaaegu igapäevaselt seda kasutanud. Hetkel pole tühjaks saamisega probleeme olnud, aga eks ma annan märku kindlasti kaua ta vastu peab :)

   Delete
 3. Olen su blogi nüüd kõik läbi lugenud ja vähe vinge! Jätka samas vaimus. Eriti meeldisid suvised postitused:) Selline sube tunne peal :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oooo kui lahe! Suur aitäh Sulle nii armsa komplimendi eest :) Täpselt sellised lugejad nagu Sina inspireerivad blogiga rohkem ja rohkem tegelema ja puhuvad sellele elu sisse!

   Delete
 4. su ripsmed-wow!!!! need on nii pikad ja ilusad :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, aitäh sulle :) Veidike sassis teise pildi peal küll..

   Delete
 5. Ilusad silmad :). Aga tundub, et tuleb endale ka see toode osta. Hetkel kasutan Artdeco teritatavat kulmupliiatsit, aga teritaja on mul kehv ja pidevalt kadunud :D.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aitäh Sulle Gerttu! Jube jändamine jah nende teritajate ja pliiatsitega.. :D

   Delete
 6. Täiesti lõpp, millised ripsmed.. muudkui vaatan ja imestan. Superilusad! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aitääääh sulle Maris! Nii armas sinust :)

   Delete
 7. Kas koolutad ka oma ripsmeid?

  ReplyDelete
 8. Kas sa hooldaid oma ripsmeid kuidagi või on geenidega kaaasa andtud ?

  ReplyDelete
 9. Ma olen ka selle vildika ammu endale soetanud ja mulle väga meeldib ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Teeb elu palju lihtsamaks ja mugavamaks, eksole? :)

   Delete
 10. Kaua see kulmupliiats sul vastu peab?
  Ise ostsin Ilumessilt umbes taolise XL Lashes firmalt http://www.xl-lashes.com/meigipliiatsid/xl-lashes-make-up-pens-brow-pen.html ja olen ka üsna rahul

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ostsin selle 5.ndal veebruaril, kasutan igapäevaselt ja siiani kestab! :)

   Delete