Monday, July 16, 2012

Product review : Maybelline One By One Satin Black MascaraKuna üsna pea on tulemas üks pidulik üritus ja ma olen juba viimased 2 kuud ilma meigita käinud siis mu eelmine ripsmedušš on vahepeal otsad andnud. Ostsin eelmise nädala lõpuks prooviks siis palju kiidetud ja laidetud Maybelline Ripsmedušši One by One  ( Satin Black ).
Mulle väga meeldivad sellised suure harjaga ripsmeduššid .. saab kiiremini asjaga ühele poole.

Siin on siis katse : 

Loomulikud ripsmedJa värvitud ripsmed Mulle tegelikult väga meeldis .. katab väga ilusti ja ei jäta tükki. Pean nüüd natukene aega katsetama, et näha kas ta päeva jooksul hakkab pudenema või mitte. Aga esmamulje ja tulemus mulle küll meeldib!

Mainin siinkohal, et enne pildistamist ei olnud ma veel oma kulme tumedamaks tooninud .. seda tuleks kaa kindlasti teha! Eriti kui kasutada Extra musta ripsmedušši.

EDIT : 31.07.12 : 

Peale paari korda kui toodet kasutasin hakkas ripsmedušs juba pudenema .. ja kohe päris palju. Tulemus võib küll ilus olla, aga mustad tükid silmade all on õuduse tipp! 
Teist korda ma suure tõenäosusega seda toodet ei osta.

No comments:

Post a Comment