Wednesday, July 25, 2012

Book of the month : Hinge rännak - eludevahelise elu uuringud


Selle kuu "Book of the month" tiitel läheb kindlasti Michael Newtoni poolt kirjutatud 
raamatule Hinge rännak!

Maksis see 16,30€

Miks ma sellise raamatu kätte võtsin?
Olen nüüd täiesti aus ja tunnistan, et mind kimbutab vahel hirm surma ees .. Lihtsalt sellepärast, et see on nii must ja tume maa ja on igatepidi üle meie kujutlusvõime. Teadmatus selle juures ongi kõige hirmutavam.

Minu hirm ei ole kaugeltki mitte haiglane vaid pigem selline loomulik.
Olete Teie kunagi millelegi sellisele mõelnud?
Vahel kui ma tõsiselt haigeks jään, märkan mõnda uut sünnimärki, saan puugi vms siis olen õhtul mõelnud sellele, et ma nii väga tahan veel elada ja loodan, et minuga ei juhtu midagi halba veel niipea.

Mõni aeg tagasi kuulsin just sellest raamatust .. nagu mulle loodud! Sain väga paljudele oma küsimustele vastused ning enam ma eriti ei muretsegi sellise tühja asja pärast .. See raamat tekitas kergendava tunde.

Autorist niipalju, et tegemist on tuntud ja tunnustatud hüpnoterapeuti ja doktoriga.

Millest see raamat siis täpsemalt kirjutab?

Kakskümmend üheksa inimest kirjeldavad siin raamatus sügava hüpnoosi seisundis oma endisi elusid ja eludevahelisi kogemusi igavesti eksisteeriva hingena.
Neid kummalisi meenutusi lugedes võib teada saada:

*mis tunne on surra
*mis ootab ees pärast surma
*kuidas hing valib endale maise keha
*milline on elu eesmärk

No comments:

Post a Comment