Thursday, July 7, 2016

Muljed õllesummeri esimesest päevast


Eile käisime Malluga siis õllesummeril ja tegime Saku Läte boksis alkoholivabasid kokteile. Ütleme nii, et minu jaoks oli see õhtu kõige lõbusam osa. Olgugi, et me just meister barmanid pole, aga siiski. See oli tõesti fun! Mul õnnestus isegi nii mõnegagi Teie seast klaase kokku lüüa. Pärast meie üritust läksid Kardo ja Mallu sööma ja mina sattusin juhuslikult Leenu ja Meelisega jutustama. Ootasime kõik Cartooni ja Prodigy esinemisi.. Inimesed olid kõik hirmus purjus ja wc järjekord meeletu. Nagu ikka õllesummeril. Cartoon oli sellel korral kuidagi lahja. Ma olen varasemalt ikka nii kolmel, neljal kontserdil käinud ja siis on need mulle väga meeldinud. Rokkida oleme saanud kõvasti! Sellel korral tegi Cartoon minu meelest täiesti teistmoodi kava. Esinemise ajal oli suurtel ekraanidel pildid Adele'st burgereid söömas ja leeke välja sülitamas!? Ja muusika oli midagi totaalselt teistsugust. Lõpus kõlanud "On and on" oli ainus mis jala tantsuma pani. Ma ei saagi aru, et kui eelnevalt olen ma nende laividest tõesti vaimustuses olnud, siis mis seekord juhtunud oli? Kas kellelgi teisel ka sellised emotsioonid tekkisid? 

Foto Marimelli blogist
Ma ei taha üldse selline vinguviiul olla ja tegelikult olen ma päris suur Cartooni austaja, aga jah,  eks alati ei saagi kontsert kümnesse minna. Ka Prodigy oli selline so-so. Kui üritasime rahvamassist ennast läbi suruda, et kontserdilt lahkuda, siis suudeti meid kokteiliga üle valada. Sel hetkel mõtlesin, et oh my.. Mis järgmiseks? Läksime hoopis ühte telki sööma ja jutustasime niisama.

Millised olid Teie emotsioonid õllesummeril? Kas jäite rahule? 

1 comment:

  1. Cartooni jaoks oli vb liiga valge.. Hahaa.. :D ..Mulle Prodigy väga meeldis. Võib-olla olen võhik ning ei saa aru, kus see heli nii väga vale oli. Seda enam, et Prodigy ei ole minu jaoks bänd, kellelt ma lähen nn. heli puhtust taga ajama. Niiet mulle väga-väga meeldis. Kahjuks just need inimesed, kes ennast läbi rahvamassi üritasid trügida ajasidki vihale. Ei saanud ühtegi lugu nautida nii, et keegi kusagilt ei trüginud. Olin ise kaare all ning tekkis mõte, et miks üldse tulla kui tahad paari loo järel ära minna, vaadanud siis kusagilt äärest seda. Õllesummeril olin esimest korda ning olin meeldivalt üllatunud. Ei näinud väga hullult lällavaid inimesi. Kui keegi vastu läks vms, siis vabandati ilusti ja oli täiesti okei.. WC-järjekorrrad olid küll MEEEEELETUD :(

    ReplyDelete