Tuesday, November 17, 2015

Sometimes, little things make a big difference


Keset tänast tööpäeva tuli meie büroo sekretär minu juurde ja ulatas mulle ümbriku.. Sellel seisis ainult minu nimi ja muud ei midagi. Ka sees oleval kaardil ei olnud ühtegi nime. Te ei kujuta ettegi, kui õigel ajal selline positiivne üllatus minu jaoks tuli! See päris, päris siiralt kohe läks mulle hinge. Mul on kahju, et ma oma tänusõnu saatjale personaalselt öelda ei saa, aga teen seda siin.

Tegelikult tahaksin ma lihtsalt teha kummarduse sellistele inimestele, kes leiavad aja, et teha kellegi päev päikselisemaks. Panna nende nägu naeratama ja selle eest tunnustust tagasi ootamata. Isetult. VAU!


2 comments:

  1. Muuseas, kui sa raamatulugeja tüüpi oled, siis selle tsitaadi autori Maya Angelou raamatud on väga hingeminevad :)

    ReplyDelete