Wednesday, November 25, 2015

Scarlet - Põgeneme : Muusikavideo esilinastus! Tule vaatame koos, kuidas mul läks!


Nagu Te mõningatest SNEAK PEEK'idest instagramis juba näinud olete, siis tegin ma kaasa ühes Eesti bändi muusikavideos. Tegemist ei ole tavalise bändiga, sest tegemist on minu heade sõpradega! Nende bändi nimeks on Scarlet ja antud loo on nad täiesti ise valmis mõelnud. Mul on tohutult hea meel, et sain olla selle juures ja isegi osa sellest. Bändi kitarristideks on minu parim sõber Jüri ja väga pikaajaline sõber Martin. Bassil mängib minu endine koolivend Ringo, trummide taga peidab ennast über positiivne Ergo ja lauljaks on äärmiselt võluv Hannes. 


Muusikavideo eest vastutab Megapiksel stuudio. Nendega oli nii vahva koos töötada. Noored, positiivsed ja hakkamist täis noored inimesed! Kui kellegil on vaja mõne video filmimisel abi, siis kindlasti julgen nende poole pöörduda. Väga, väga vahva tiim! Ka meie plaanime nendega koostöös peagi midagi põnevat korda saata.

Mina ja Kristo saime mängida muusikavideos peaosa ja kui ma päris aus olen, siis näidelda oli nii äge! Kogu muusikavideo mõte on vinge! Ma natuke pabistan ja ootan ootusärevusega juba tulemust. Minu üleskutse Teile ongi see, et tulge mulle esilinastusele toeks. Tulge toeks ka minu headele sõpradele! Muusikavideo esilinastus toimub 03.detsembril 2015 kell 20.00. Asukohaks on SuperNova kino (http://www.kinosupernova.ee/en/9). Muusikavideot/making of'i ja intervjuusid saab vaadata võimsalt 4k ekraanilt. Teie tagasiside ja toetus on meile ülioluline. Kindlasti tuleb meil ka mõnus istumine - aftekas. Ürituse event on olemas siin : https://www.facebook.com/events/149450752078024/ . Tule ise ja võta sõbrad ka kaasa! 


Kellel on juhuslikult 03.12.15 vaba? Andke endast kommentaarides märku, lähme koos! Nii on julgem :)

4 comments:

  1. Super video!!! Täiega armsad olite Kristoga seal :) See auto alla jäämine oli kurb.. aga muidu väga tublid! :)

    ReplyDelete