Sunday, October 11, 2015

Lazy Sunday


Täna on täpselt selline ideaalne pühapäev nagu mulle meeldib! Reede ja laupäev olid täis igasuguseid erinevaid üritusi, sündmusi ja üks laisk pühapäev oli täpselt see, mida vajasin. Ma varsti, varsti jagan Teiega ka kõike toimunut. Praegu mõtlesin lihtsalt niisama jutustada ja oma mõtteid jagada. Tegime täna imehead teriyaki-seesami kana, pesime vist oma 4 pesumasina täit pesu ja ei väljunud toast kordagi. Varsti haarame loomakesed kaissu ja hakkame American horror story uut hooaega vaatama. Ma olen seda nii kaua juba oodanud! Kui Teie seas on keegi, kes seda seriaali vaadanud ei ole, siis.. Te ei tea, millest te olete ilma jäänud! Teine hooaeg on eriti suurepärane! 

Aga enne, kui diivanile päris kerra tõmbame, siis mängime koos ühte vana head arvutimängu - Stronghold! Seda saab kahekesi mängida arvuti vastu ja ma vist ei ole siiani oma elus põnevamat mängu leidnud. PS! See on sõltuvust tekitav. For real!

Mida meeldib Teile kõige rohkem pühapäeviti teha? Mis täna plaanis?


12 comments:

 1. Oiii, vabandust kui liiga isiklik küsimus, aga kus te elate, et nii imelus vaade?

  ReplyDelete
 2. Kust nii kaunis vaade avaneb? :O

  ReplyDelete
 3. See vaade.. Amazing!!

  ReplyDelete
 4. Agaa...see on ju õudukas. Ma ei saa siis magada :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulle täiega meeldivad õudukad :D

   Delete
  2. Ma olen 100% õudukate vastane (fotomälu + elav fantaasia ja suurepärane kujutlusvõime ning õudukad lihtsalt ei käi kokku) aga mulle isegi American horror story meeldib. Ma ütleks isegi, et see on pigem närvikõdi tekitav ja võib olla creepy kui et õudne :)

   Delete
 5. See vaade aknast on tõesti imeline! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. ihhii :) sellepärast sellesse korterisse armusimegi!

   Delete
 6. Kust selliseid pükse oleks võimalik leida nagu sul siin pildil? Ja kuidas neid nimetatakse?

  ReplyDelete