Monday, April 13, 2015

Üks maagiline üllatus - 3 käiguline õhtusöök oma kodus!


Seni kuni Saarema teise päeva video uploadib tahaksin Teiega jagada ühte imelist üllatust mille Kristo mulle tegi. 
See oli siis kui ma New Yorkist tagasi tulin.

Kristo on mul selline romantiline mees.. Ja tal kukub kõik alati ideaalselt välja! Kell oli umbes kaheksa õhtul. Kõigepealt võeti mind suudlusega uksel vastu ja juhatati kiiruga magamistuppa. Meie voodile oli Kristo laotanud enda poolt välja valitud pidulikud riided. Ta palus mul riidesse panna ja siis ennast kutsuda. Ta sidus mul silmad kinni ja juhatas mind elutuppa. Elutoas ootas mind ees SELLINE kaetud laud nagu ülemisel pildil paistab. Ta oli köögist suure söögilaua akna juurde tassinud, et tunneksime ennast nagu Horisont restoranis. Ma ise ei oleks iialgi sellise asja peale tulnud! 
See nägi välja nii armas!!


Rääkimata käsitsi kirjutatud 3-käigulisest menüüst (mis muide on kirjutatud prantsuse keeles)! Vutši, vauuu, vauu. Te võite ette kujutada kuidas mu süda lööke vahele jättis!

Eelroaks serveeris Kristo kevadist ja kerget salatit. Teine käik oli ahjus küpsetatud lõhe.. Täpselt nii nagu mina ise seda tavaliselt teen. See oli ideaalselt küpsenud! Kolmanda käiguni me tol õhtul ei jõudnud, sest kõhud olid juba täis, vein joodud ja Kristo kutsus mind meie elutoa põrandal romantilisele tantsule. No APPI.. Ma olin täiesti sõnatu.


Magustoiduks mõeldud jäätis koos šokolaadi ja maasikatega sai pintslisse pistud alles järgneval hommikul. 

Ma ei tea ise kaa millega ma selle kõik ära teenisin.. Aga kohe kindlasti armusin ma tol õhtul uuesti! 

Aitähhh sulle KALLIS!

12 comments:

 1. Vaaauuuu.. ta sul tõesti eriline kullatükk!! Hoia teda ;)

  ReplyDelete
 2. Issand kui armas! :)

  ReplyDelete
 3. Nii ilusat üllatust ei näe filmides ka! :D

  ReplyDelete
 4. Appi! Kus selliseid mehi jagatakse? Ma läheks võtaks järjekorda.

  ReplyDelete
 5. Nii armas! üks küsimus, et kust sellist põlle saab? nii lahe ja omapärane ;)

  ReplyDelete