Tuesday, April 14, 2015

Keratiin juuksepikendused - Cybercat (laste juuksed)


Nagu te ilmselt kõik juba teate, siis sellel aastal tegin ma oma ilusate pikkade juustega ikka üsna 1:0. Kui varem tumeda peaga olid mul imelilusad ja terved juused, siis nendest ei ole enam midagi alles. Kunagi oli lausa nii, et juuksur vahel ütles, et polegi vaja otsi lõigata. Nagu oleks nädal tagasi alles lõigatud.

Ohhh.. Nüüd ei saa ma sama väita. Peale nelja blondeerijaga triibutamist, et saavutada oma loomulik värv, andsid mu juuksed alla. Jätsin küll triibutamiste vahele ligikaudu 1 kuu pikkused vahed, kuid see ei andnud eriti suurt erinevust. Alguses oli nagu kõik okei ja siis järsku avastasin, et mõned juuksed on mul lausa poole pealt ära murdunud. Mul oli ikka paras tuust juba peas.

Siis võtsin ette nö ravikuuri ja andsin juustele päris pikalt puhkust (nii föönitamisest, sirgendamisest kui ka lokitamisest). Süda aga ihkas pikki ja ilusaid juukseid.  Tegin natuke eeltööd ja otsustasin, et kui soovin pikendusi, siis ikka neid kõige paremaid. Minu pikendused on paigaldatud Kristiina Kalevi poolt Cybercat'is : LINK, FB : LINK.

Minule paigaldati tavapäraste slaavi juuste asemel laste juuksed. Need on keemiliselt töötlemata ning kallimad. Kuna mul on ka pisut paksemad juuksed, siis tuli salke panna rohkem kui 100. Tavahind slaavi juustega oleks olnud 280 eurot. Minul läks kogu see krempel 400 eurot maksma. Tänasel päeval ei ole mul mitte ühestki sendist kahju!


Ma tean, et ka juuksepikendused rikuvad juukseid, kuid mulle siiski meeldib mõelda ja teha täpselt seda mis mulle antud ajahetkel kõige parem tundub. Ega me ju keegi ei tea kas homne tuleb või ei.. 
Vanaduspõlve võin ma kiilakana vastu võtta küll :) 

Tegelikult on nii, et kui pikendused on paigaldatud õigesti ja nende eest kenasti hoolt kanda, siis ei ole ka kahjustus nii suur. Palju rohkem rikub juukseid nende igapäevane sirgendamine. Pikendustesse ei tohi lasta pusasid tekkida ja peab korrapäraselt hoolduses käima.  

Mu juuksed nägid juba ikka väga, väga nukrad välja

Umbes 6 aastat tagasi olid mul ka keratiinpikendused. Peale eemaldamist tuli juukseid nii umbes aastakese väga hoolikalt ravida ja hakkasid jälle vohama. 

Igatahes.. Kes vähegi ihkab samuti rapuntseli moodi ringi kalpsata, siis kindlasti pöörduge Cybercati poole! Mul ei ole ühtegi halba sõna öelda ja Kristiina teeb suurepärast tööd. Ta koolitab ka ise välja uusi paigaldajaid ning omab juba meeletult pikka kogemust. 

Paigaldamisest on möödas nüüd 3 nädalat. Ma ei kujuta enam oma elu ettegi ilma nende iludusteta!


39 comments:

 1. Mäletan,kui sa veel nii kadestama panevalt ilus olid , nägid nii naiselik ja tark?? välja :D
  Ega nüüd ka miskit viga pole ja vaheldust vajab ju iga naine :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mida sa selle targa all silmas pead? :D Kas ma tundun nüüd blondina rumalam?

   Delete
  2. Minule meeldisid ka varem natukene rohkem, praegu oled veidikene edevamaks muutunud, aga näha on seda, et see on Sind enesekindlamaks muutnud, seega pole uues Sinus midagi halba :)

   Delete
  3. Hmmmm.. Eks inimesed muutuvad :)

   Delete
 2. ooooh, nii ilus! ei saanud arugi, et sul oleksid pikendused :)

  ReplyDelete
 3. Aga miks valisid just keratiinpikendused? Miks mitte teip või mingi muu uus moodus?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mul on olnud patspikendused ja keratiinid. Teipidega on see, et nendega raskem juukseid kinni panna (kinnituskohad palju suuremad ja hoolduses peab tihedamini käima. Mulle tundus keratiin kõige parem variant :)

   Delete
 4. Kas see tähendab, et nüüd pead ikka oma juukseid kogu aeg sirgendama, (või kogu pead lokitama) et pikendused oma juustega ilusti sulanduksid? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei pea.. Raskus tõmbab oma juukse kaa sirgemaks. Ma tavaliselt külma fööni ja kammiga teen sirgeks :) Pikendused tõmbuvad õrnalt lainesse kaa kui lasta ise kuivada. Või võib ntks õrna punupatsi teha ööseks.

   Sab ka nii, et teed tugevad kaks punupatsi ja oled üleni laines :)

   Delete
 5. Ma olen ka Kristiina töödest vaimustunud, suudab alati ka sitaks saia teha :D

  ReplyDelete
 6. Haaa, minu petsid ka ära! Mõtlesin jah, et viimasel ajal sul kuidagi pikemad juuksed, aga pead ei julgenud anda. Vot, mis siis nüüd välja tuli. :) Aga väga ilus tulemus!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tähendab, et hästi paigaldatud :D :D Aitähhh!!

   Delete
 7. Juuksepikendused on ilusad, aga need pudeliharjadest ripsmepikendused sind küll kuidagi ei kaunista. :( Sul olid ju endal imeilusad ja pikad ripsmed, milleks neid rikkuda...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aga mulle endale meeldib.. See annab mulle nii palju aega juurde ja mugav on :)

   Delete
  2. Ripsmete värvimine võtab aega mingi 2 min vs iga kolme nädala tagant hoolduses käia 1,5h (hoolduse ajakulu + sõit tehniku juurde). Ma ei näe ajavõitu :D Selle hoolduses kulutatud aja saaks ju pigem veeta sõprade, mehega vms :)
   See pole paha pärast, lihtsalt püüan mõista, mis ajavõidust räägivad inimesed, kes ripsmepikendused pannud on. Minu meelest on just ajakulu kokkuvõttes.

   Delete
  3. Minu jaoks on lihtsalt mugavus see, et ma ei pea spasse minnes, ujuma minnes meiki maha võtma/peale panema. Hommikul ärgates on nö nägu peas. Ma tunnen ennast hästi kui ripsmed peal :)

   Delete
 8. Mind natuke häirib, et paremklikiga ei saa uut tabi avada su blogis. Ja niisama peale vajutades ei avane link mitte uues aknas, vaid selles samas. Tahaks lingi lahti teha ja su blogi edasi lugeda samal ajal :)

  ReplyDelete
 9. Ma panin pikendused siis, kui mul olid väga kahused, katkised ja lühikesed juuksed. Ka keratiinid. Ja pean ütlema, et kuigi ma hoolitsesin hästi pikenduste eest, siis vatti said naid sirgendades kõvasti, kuna mul meeletu lokk..ning kuigi pikendused olid ka loomuliku kräsuna, ei hoidnud see ikka nii nagu pidi.
  Kuid minu juuksed pole nii palju kasvanudki kunagi kui siis kui nad olid pikenduste all! Samas on see ikka individuaalne ja usun, et paljud kaotavad just oma juukseid tänu sellele. Olen siis õnnelik oma upsi pärast :D

  ReplyDelete
 10. Super ilusti paigaldatud :) Aga kui tahakski krunni teha nt kas siis ei jää ka neid kinnituskohti näha?Olen ise ka mõelnud lasta paigaldada aga kardangi et jäävad näha ning mul endal laines juuksed kardangi et on kohe näha, et pikendused peas..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vaata mu eelmist spa postitust.. Seal mul juuksed hobusesabas :)

   Delete
 11. Ikka sirgendad ju juukseid, ehkki ütlesid, et teed seda edaspidi vähem :S vaesed juuksed.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Teengi seda oluliselt vähem! Varem tegin iga päev.. Nüüd nädalas korra. Pesen juukseid harvemini, lokitan harvemini ja sirgendan ka vähem + enam ei värvi :)

   Delete
 12. Kui pikad need on? Ma ise tahan ka panna, aga pole pikkuses kindel :)

  ReplyDelete
 13. ripsmed on jaaa megakohutavad... sry

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aga mulle meeldib! :) Eks maitsed ongi erinevad.

   Oluline on ju ise oma kehas õnnelik olla, kas pole? :)

   Delete
 14. Whaaaat, ma ei olekski arvanud, et sul pikendused kui sa poleks maininud, olen väga üllatunud haha. Aga tõesti väga ilus tulemus on :)

  ReplyDelete
 15. Sa võiksid teha ju loosimise, kus loosid nt välja heade mõtete purgi! :) Kust sul selline mõte üldse tuli, et neid teha, vabandust, kui sul on juba postitus olemas ;)
  PÄIKEST!!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oleme seda siin korduvalt teinud.. Kindlasti teeme veel :))

   Delete
 16. Mulle meeldivad tohutult su ripsmed. Nii ilusad ja sama ütlen ka juuste kohta. Elus tulebki kõike katsetada :)

  ReplyDelete
 17. Aga kui tihti nendega hoolduses käia tuleb? Kas see oleneb inimesest või on kõigil mingi üldine aeg?

  ReplyDelete