Wednesday, April 15, 2015

Blogi auhindade jagamisest - Ka meie pesa e-pood toetab!


Nagu  kõik ilmselt teavad siis Mallu ja Marimell korraldavat suurt blogijatele mõeldud auhinnagalat. See üritus on saanud palju positiivset, kui ka negatiivset vastukaja. Minu meelest on mõte tore ja kuna võitjad selguvad tõepoolest tänu lugejate hääletusele, siis tundub see eriti põnev. Näiteks minu jaoks oli suuur, suur üllatus, et ma lausa kolmes kategoorias nomineeritud sain. Arvestades blogimise pikka pausi, siis ei oleks ma seda oodanud. See on mulle suureks komplimendiks! Aitäh, aitäh, aitäh!

Mida ma tegelikult rääkida tahtsin on see, et ka meie pesa pisike e-pood autasustab kõiki 14 kategooria võitjat ühe heade mõtete purgiga! Ehk annavad kõik need 100 mõtteterakest ka võitnud blogijale veel rohkem indu juurde!


Hääletada saab kuni 25.05 ja kategooriaid on palju. Hiljem lähevad kõik hääletustulemused avalikuks ja see tundub mulle väga põnev! Oma lemmikute poolt saab hääletada iga päev kuni hääletuse sulgemiseni :)

Loe lähemalt siit : http://bestblog.ee

Mina kobin nüüd New Yorgi teise päeva vlogi kokku panema. Näeme varsti! 

2 comments: