Thursday, February 19, 2015

Volüümripsmed/Naaritsaripsmed - LUX Lashes


Ripsmete kohta tuleb minu blogis vist kõige rohkem küsimusi. Minu silmakesed teeb ilusaks Liis firmast LUX lashes. Just hiljaaegu tegi ta omale ka uue facebooki lehe : LINK .

Liis on tegelenud ripsmete paigaldusega nüüd juba 5 aastat ja ma ise sattusin tema juurde nii umbes pool aastat tagasi. Pesitseb ta Jakonsoni 14 aadressil ning temaga saab ühendust telefoni teel 56268098. 

Minul on paigaldatud 11mm pikkused ning 7D efektiga volüümripsmeid. Tavalisi naaritsaid saab tema juures ka. Volüümripsmete paigaldus on 35 eurot ning hooldus 30. Naaritsate puhul 25 eurot paigaldus ja 20 eurot hooldus.


Naljakas on see, et tihtipeale arvavad inimesed, et mul on palju pikema pikkusega ripsmed paigaldatud. Ilmselt on asi selles, et ma olen ise nii pisikest mõõtu ning seetõttu tulevad ripsmed rohkem esile. Lühemaid kui 11mm ma aga kahjuks paigaldada ei saa.. Lihtsalt seetõttu, et mu oma ripsmed jääksid muidu pikendustest pikemaks. Siis oleks efekt ilmselt päris naljakas :)

Aga ega pikemat juttu polegi.. Ilusat neljapäeva!

6 comments:

 1. Enne reklaamisid ju teise tüdruku tehtud ripsmeid, miks sa tehnikut vahetada otsustasid?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep nii on.. Endine tehnik on mu sõbranna. Ta teeb endiselt suurepärast tööd ja kiidan teda samuti taevani :)

   Delete
 2. Hei!

  Juhtusid mulle ükskord poes vastu tulema ja nägin su ripsmeid. Kahjuks aga jätsid nad suhteliselt võltsi mulje, kuna olid ebaloomulikult tihedad ja domineerivad.

  Muidu mul pole kunstripsmete vastu midagi, aga endale ma pigem paneks loomulikumad :)

  ReplyDelete
 3. Kui ma aus olen siis ma polegi kunagi sihtinud nendega loomulikku tulemust. Mulle meeldib :)

  ReplyDelete
 4. Tahaks ausalt näha inimest, kellel on volüümripsmed loomulikud. Nende mõte ongi olla silmapaistev, eriline ja äge! :) Ja minu meelest Triinu, Sul väga väga ilusad need, sobivad väga hästi :)

  ReplyDelete