Wednesday, February 11, 2015

Igapäevane näohooldus - Minu üks, kaks kolm.


Enne kui ma postituse juurde jõuan, pean ära nentima kui kohutavad on meie kortermaja aknad.. Neid ise pesta ei ole võimalik ja ilmselt korraldab haldusfirma nende puhastuse alles kevadel. Just selliseid pilte tehes paistab see kõige hullemini välja. Pääääris kohutav. Ma juba nii ootan seda, et kevadine päike meie korterisse kumab.. Läbi selge aknaklaasi muidugi!

Aga.. Et postitus väga pikaks ei veniks siis hakkan parem kohe peale. Ei ole mingi saladus, et minu elus oli üks üsna stressirohke periood ning koos lisakilodega tulid ka vistrikud. Mu näonahk ei olnud pooltki seda mis ta oli varasemalt või nüüd. Tekkisid täitsa valulikud nahaalused punnid. Nende vastu võidelda oli üpris keeruline. Veel enam, et nad ei tekkinud mitte ainult näole vaid ka seljale.

Jälgides rohkem toitumist ja tehes trenni lõid nad alguses veel rohkem välja.. Aga eks seda sellepärast, et keha pidi kogu mürgi ju endast välja ajama. Hakkasin pöörama rohkem tähelepanu nahahooldusele. Väga suur maskitaja ei ole ma kunagi olnud ja ega tegelikult õhtune nahahooldus pole samuti mu lemmikute killast. Tahaks ju alati kiiiiiirelt tuttu minna. 

Minu elupäästjateks on olnud need kolm toodet.

Garnier Micellar Cleansing Wash
Selle toote sain Garnierilt kingituseks. Jumal tänatud, et sain! Varem kasutasin garnieri ühte teist meigieemaldajat. See oli sellise õlise koostisega erinevalt micellar veest. Sellega võtan maha kogu näo ja silmameigi. Selle suur pakend on mugav, sest need pisemad potsikud kulusid mul üsna kiiresti. Great job Garnier!

Clean & Clear blackhead clearing cleanser
Seda soovitas mulle tegelikult Kristo. Ta on seda juba pikka aega kasutanud ja tõesti mitte asjata. Lisaks sellele, et ta aitab ära hoida uute punnide/mustpeade teket, aitab ta võidelda tegelikult ka olemasolevatega. Ma küll usun, et see kuidas meie seda kasutame ei ole õige.. aga see toimib! Kui tekib mõni valulik/vähem valulik punn siis on hea tootega koos olevat vatitupsu hoida punni kohal nii kaua kui see väheke kipitama hakkab. See aitab punni ära kuivatada ja juba järgmisel/ülejärgmisel päeval on seis palju parem.

Lumene Vitamin C elixir 
Talvel jääb minu puhul tavalistest kreemidest vajaka. Minu põsesarnadel ja otsaees olev nahk läheb väga kuivaks ja hakkab ketendama. Siiani pole miski paremini aidanud kui see. Kasutan seda ka kaelal ja dekolteel. Teadaolevalt on ju just need osad kehast need, mis kõige kiiremini vananevad. Korralik naha niisutamine seal piirkonnas aitab väheke ära hoida neid tulevasi kortsukesi. 


Milline on Teie nahahooldus? Kas ka Teil kipub ta korrast ära minema stressirohkel perioodil? Kuidas oma punnikestest võitu saate?

13 comments:

 1. Ma kasutan ka seda mitsellaarvett, parim toode üldse! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minu meelest ka täiesti suurepärane toode! :D

   Delete
 2. Mulle meeldivad täiega Maria Galland tooted. Need ei kuivata nahka. Peale pesu alati nägu nii mõnusalt pehme. Samuti meeldivad mulle Eesti Looduse tooted, eriti näotoonikud. :) Võid neid kindlasti ka ära proovida.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen kusjuures neist palju head kuulnud. Mis hinnaklassis need on? Peaksin ehk ära proovima :)

   Delete
 3. mina ostsin ka selle mitsellaarvee ja olen väga rahul :) mul on ainult niisutusega praegu jama sest mu lemmikut õli ei toodeta enam - see lumene oma tundub põnev!

  ReplyDelete
  Replies
  1. See tõesti on hea! :) See lumene oma on täitsa taskukohane ja mulle sobib väga hästi!

   Paid sulle kullake!

   Delete
 4. Minu päästis Nurme seebi tõrvaseep!! Super leid! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mul vist see isegi olemas.. Pole eriti kasutanud :) natuke ebamugav on olnud, sest pole alust muretsenud sellele.

   Delete
 5. Minul on ka näonahaga suured probleemid ja kõik ravimid on läbi proovitud. Kokkuvõtteks tundub, et need ravimid on mu naha pindkuivaks teinud ja asi on veel hullemaks läinud. Järjest enam arvan, et asi on toitumises, kuigi mitu nahaarsti on rääkinud, et toitumise ja akne vahel puudub teaduslik seos. Ehk viitsid mulle vastata, millest sa loobusid, kui hakkasid toitumist jälgima. Kas gluteenist ja piimatoodetest?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Magusat pole ma kunagi söönud.. Loobusin ainult saiast ja püüan vähem nisutooteid tarbida. Alkoholist kaa hoiduda :)

   Delete
 6. Ei lähe küll teemaga kokku, kuid kuidas teed lõkke nagu sul instagramis pildil :kräsupea, ei föönile ja sirgendajale? Või need loomulikud?

  ReplyDelete
 7. Kui seda meigieemaldajat veidi silma satub kas silmad kipitama ei hakka? Mul kipitavad silmad ripsmedušši eemaldades pea iga meigieemaldajaga 😳

  ReplyDelete