Monday, August 18, 2014

Costany's Sparkles FB Toitumise & Trenni facebooki grupp


Hommikust päikesekiired!

Olen saanud juba üsna suurel hulgal kirju inimestelt kes koos minuga soovivad tervislikumat rada astuda. Sellega seoses tekkiski eelmise postituse kommentaariumis idee teha eraldi facebooki grupp meie oma inimeste jaoks, et saaksime seal teineteisele oma nippe/muresid ja muutuste pilte jagada. See kõik aitab motivatsiooni rohkem üleval hoida ja siis ei tekiks siia ka liiga palju selle teemalisi postitusi. Minu idee on seal ikka pea kõike enda teekonnast jagada. Sama ootan ka teistelt huvilistelt! Teie positiivne tagasiside on andnud mulle meeletus koguses tahtejõudu ja energiat!

Grupiga saab liituda siin: LINK

Ilusat algavat nädalat!

4 comments:

 1. Sa oled nii tubli!
  Ma ootan ise ka seda hetke kui ma endast selle tahtmise leian. Tegelikult tahtmine on, aga tahtejõudu jääb puudu. Trenni võiksin teha päevast päeva, aga sellest ei ole kasu, kui toitumine on vale.
  Räägin mehele koguaeg, et kõige rohkem on mul vaja kedagi, kes kõik kahjulikud toidud mul käest ära kisuks ja minuga 24/7 kaasas käiks.
  Edu teile ja ma loodan ise ka teiega peagi liituda! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mul täpselt sama jama, mis sul. Kui keegi mul kõrval ei käi ja pidevalt õigele teele ei suuna, ei suuda ma üksi ilmselt midagi teha :D

   Delete
 2. Lahe, kodus ühinen ka:) Tubli, et asja kätte võtsid ja lihtsalt pihta hakkasid!
  Minu suvepuhkus saab järgmisel nädalal läbi ja siis jälle mõnuga trenni. See on sõltuvusttekitav.

  ReplyDelete
 3. Oeh, tublid naised! Ise istun siin ja mugin küpsiseid :D Aga mul VEEL on vabandus olemas..mitte mina ei taha neid küpsiseid, vaid see väike tegelane mu kõhus :D Aga varsti-varsti mul see pidu läbi, nii et liitusin ka juba selle grupiga, et juba varakult end motiveerida :)

  ReplyDelete