Saturday, September 28, 2013

NOTD and Product review: Dior TUTU


Sain Stellariumboxist mõni aeg tagasi selle Diori heleroosa küünelaki ja ütlen ausalt.. Ma ei olnud kunagi aru saanud mis vahe on high-end küünelakil ja mõnel odavamal. Uudishimu proovida ja võrrelda oli suur. Minule sattus siis toon nimega "TUTU". Kõlab kuidagi nii armsalt, kas pole? 

Kui ma seda esimesel korral proovisin siis meenutas selle pintsel mulle kohe bellaoggi küünelakke. Pintsel on selline paksem, laiem ja ovaalse otsaga. See teeb pealekandmise kusjuures tõesti mugavaks.. Seda muidugi juhul kui pintslil täpselt paras kogus toodet on. Ütlen ausalt, et esimesel korral mul korraliku tulemuse saavutamine hästi välja ei tulnud, sest ma ei olnud tükk aega sellist suuremat pintslit kasutanud. Teisel korral juba läks palju paremini.


Heleroosa värvi kohta on see üllatavalt hea pigmendiga ja teise kihi alt ühtegi heledamat laiku piiluma ei jää. Tulemus on pigem selline ilus matt, täpselt nii nagu mulle meeldib. Lisaks sellele kas me võiksime võtta hetke ja hinnata seda kui ilus nude roosa toon see on? Super! Mina kasutasin pealislakina Sally Hanseni punast kiirkuivatavat lakki ja sellega koos püsis lakk küüntel ilusana umbes 4 päeva. Peale seda oli näha, et küüneotsad olid veidike kulunud. Kuid sedagi üsna minimaalselt. Püsivuse eest saab lakk kindlasti head punktid. Hind on sellel poes u 18€.. Kas see seda ka väärt on? Kindlasti mitte. Ärge saage valesti aru, ma olen selle tootega väga rahul ja ühtegi viga kui sellist välja ei oskagi tuua, aga 18 eurot ühe laki eest on küll veidi palju. Ei ütleks, et mõni China glaze'i 7 eurone lakk sellele kuidagi alla jääks.

Kuidas on teie kogemused kallite ja odavamate lakkidega? Olete olulist erinevust täheldanud? 

20 comments:

 1. Minu jaoks algavad kallid lakid alatest kümnest eurost. Vahe kahe eurosel ja kümne eurosel lakil on suur. Odavam on minu küünte vastu lausa õel ning kahjustab neid kohutavalt...muidugi ei raskem ilusana peale saada ja püsivus on kehv. Kallim (näiteks MUS) ei ole küünte vastu nii õel ja püsib super hästi. Ise proovin osta võimalikult kvaliteetseid lakke, kuid olen pisut skeptiline nende suhtes.
  Nõustun, et 18€on laki eest liiga palju.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jah sellega olen täiesti nõus.. Kui võrrelda mõnda china glaze'i lakki ja wild&mild'i oma siis on vahe tõesti suur.

   Delete
 2. Minul on näiteks üsna palju Colorama lakke,mis maksavad u 2 eurot kuid püsivad ilusti peal ning värvid ja katvus on head. Ei raatsiks küll maksta ühe laki eest nii suure summa kui saan mitu odavamat lakki, mis on ka täitsa head. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vot Colorama omad on ka mulle ennast tõestanud :)

   Delete
 3. Mina olen ka raatsinud osta ainult odavaid lakke. Ja max 2 päeva on ilusti peal ja siis on juba otsast lahti ja enamus tuleb maha (palju kordi ka nii, et terve küüne saad korraga puhtaks tõmmata, nagu võtaks kile pealt ära :D) Ja väga paljud on juba mõne tunniga otsast kulunud, isegi siis kui oled ainult arvutis ja nt nõusidki ei pese. Kui veel seda viimast tegevust teha siis on instalt maas kõik.
  Niiet, kokkuvõttes on 99% mu lakkidest üheks päevaks.
  Vb on minu küüntes ka viga, sest geelküüned mul ka ei püsi peal kauem kui paar päeva. Küüne pind on kuidagi konarlik vms...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ehk tõesti.. Sest tegelikult näiteks MUS'i nebil püsib mul peal lausa 10 päeva täitsa hästi. Eks see kindlasti sõltub küünte olukorrast ja omapärast ka :)

   Delete
 4. Endal on punane ja erkroosa, mida ka kasutan kõige enam OPI lakid ja tõesti võib rahule jääda ja püsivus on vabalt üle 7päeva ning ei hakka otsast murenema. Mõned trenditoonid on Coloramad või Oriflame omad odavamad ja püsivus pole kindlasti sama hea. Aga selle hinna eest võib rahule jääda. Toon on väga ilus, aga küünelakk pole tõesti 18€ väärt. 10.90 nagu OPI omad maksavad on maksimum mis küünelaki eest maksaksin.

  ReplyDelete
 5. Üldiselt on olen ostnud sellisedi odavamapoolseid nagu Colorama, Wild&Mild ja Wild&Crazy ja ütleks et needi ei jää kuidagi alla neile kallimatele. Näiteks kas või Wild&Mild püsib mu küüntel kauem kui O.P.I või Collistari oma.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Huvitav.. Eks see sõltub paljuski vist enda küünte seisukorrast jne. Wild&Mildi omad ei püsi minul jällegi üldse. Nii on vist kõigega, väga individuaalne :)

   Delete
 6. O.P.I küünelakid on kõige kallimad mida ma olen nõus ostma, siis mõtlen ka ikka kaks korda kas tegelikult on vaja või mitte. Minu meelest sarnanevad bellaoggi küünelakid kõige rohkem kallimatega, sest püsivad päris kaua peal, eks see ole ka individuaalne.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mul on umbes samamoodi.. Sama on ka MUS'i küünelakkidega ;)

   Delete
 7. Mul ei ole vist ühtki küünelakki, mis püsiks peal rohkem kui 2 päeva max. Tavaliselt hakkab küünelakk juba esimesel päeval otsest kuluma ja peale nõudepesu on asi lootusetu. :( Võib-olla peaks ka mõnda kallimasse lakki investeerima, aga 18€ on ka minu arvates liiga palju laki eest. Kas oskad soovitada mõnda lakki, mis jääks alla 10€, kuid on hea püsivusega? Mul on olemas lakke brändidelt nagu Colorama , MUA, Wild'n'Crazy, Rimmel, Elf ja Manhattan. Mõni püsib kauem kui teine. Pealislakk on Sally Hanseni oma ja see püsivusele kaasa ei aita. Kõige hullem kogemus on olnud Avoni lakkidega, need hakkasid otsest kuluma juba tund pärast lakkimist ja siis koorusid lihtsalt ühes tükis maha. Viskasin kõik minema. :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Äkki proovid siis China glaze'i? Need on ca 7,20eur ja minul püsivad umbes 4 päeva :)

   Delete
 8. Ise olen nii laisk, et enamasti lakin küüned hele-heleroosaks Essie küünelakiga. Selline poolläbipaistev ja mõnus toon - annab küüntele õrnalt heledama varjundi. Usun, et klienditeenindajana väga ekstreemsustesse ei maksagi minna - ikka selline rohkem naturaalne. Küünelakkide püsivust tõesti nii ja naa, et oleneb palju toonist ja tekstuurist - mõni püsib peal väga hästi, teine sama firma oma tuleb juba vähem kui 24-ga maha :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kusjuures jaa.. Olen ka seda täheldanud, et ühel firmal ei ole kõik lakid "super head". Ntks minu armastatud MUS'i nebil'i pärast ostsin ka ühe roosa laki ja see ei ole pooltki nii hea.

   Delete
 9. Minu Stellariumboxis oli ka Diori lakk. Mulle meelib selle värv ja see, et kuivab kiirelt, kuid kahjuks ei püsi küüntel 18€ eest :)

  http://fashionwithk.blogspot.com/2013/08/ulevaade-dior-rosy-bow.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tegelikult ka üks väga ilus värv.. Aganõustub,e t 18€ eest võiks püsivus veel parem olla :)

   Delete
 10. Mulle nii meeldiks selline roosa toon, kui tead, millisel odavamal tootjal sama hea katvusega lakk on, siis võid soovitada :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kahjuks ei oskagi öelda.. China glaze'il on üks roosa toon mida kunagi tihti kasutasin aga see oli ikka veidike tumedam ja erksam :)

   Delete