Wednesday, August 14, 2013

Product review: Decleor hydra floral masque


Nii veider kui see ka ei ole siis esimene arvustus stellariumboxist saadud toodetest on hoopiski seal sees olnud imepisikesest testrist. Mul sai mõni aeg tagasi näomask otsa ja nii ma siis esimesena selle toote ära proovisingi. Kuna peale esimest kasutuskorda on mu emotsioon tohutult positiivne siis mõtlesin sellest ka kohe kirjutada. Tegemist on siis Decleor hydra floral sarja näomaskiga. Kuna ma pole sellest firmast oluliselt palju varem kuulnud siis ei teadnud ma ka hindadest suurt midagi. Googeldades leidsin, et 50ml antud toodet maksab umbes 30 eurot. Päääris krõbe hind! Küll on kurb, et see toode nii hea on, sest nüüd on raske eelmise maski juurde tagasi pöörduda. Kindlasti ostan selle toote ka täissuuruses.

Selle maski kasutamine erineb ka veidike tavapärasest.. Nimelt ei pese sa seda maski peale kümne minuti möödumist maha vaid tupsutad salvrätikuga ülejäägi näolt ja see ongi kõik. Kasutada tuleks seda siis 1-2 korda nädalas ja koostiselt meenutab ta mulle rohkem ihupiima. Tegelikult ongi nii, et kui selle peale kannad siis pead tegema ringjaid liigutusi nii kaua kuni see muutub ihupiima sarnasest kreemist õliks. Huvitav kas pole? Siis jätad nahale kümneks minutiks mõjuma ning nagu juba varem mainisin siis tupsutad ülejäägi nahalt. 


Peale kasutamist oli nahk tõesti siidpehme.. Nahk ei vajanud mingit kreemitamist ja kui iga poole tunni tagant ennast näonahka silitamast leidsin siis oli juba asi selge. Minu suust kõlas ka iga natukese aja tagant lause "Issand, jüri katsu kui pehme mu nägu on..". Mulle oli sellest hetkest toode müüdud. 

Koostise poolest on see väga kerge ja ei meenuta üldse ühte õiget maski. Samas annab ta tehtu poolest siiski maski mõõdu välja. Kuigi selle toote juures on mainitud, et ta peaks sobima kõigile nahatüüpidele arvan ma, et pigem toimib ta kuival/normaalsel nahal paremini. Ta tõesti on üks niisutavamaid tooteid mida proovinud olen. Selle toote eripära võrreldes teiste maskidega on see, et seda võib kasutada ka silmaümbruses. Seda on testri pakendil ka eraldi mainitud. Ta peaks olema parabeenide vaba ja ega ma halbu arvustusi eriti ei leidnudki. Igati tip-top!

Olete selle firma tooteid proovinud? Oskab keegi öelda kus meil seda müüakse?

10 comments:

 1. Decleori toodete suured valikud on Stockmannis ning Kaubamajas. :) Super häid tooteid on Decleoril veel küll ja küll. Vägagi üllatuslikult ka meestele :)

  ReplyDelete
 2. Imetore, et sulle meeldib! Minu esimene luksuslikum kogemus ca 18aastasena oligi Decleor, sest minu kosmeetik teeb nende toodetega tööd ja seda siiani. Decleor on üks parimaid firmasid, millega olen juba ammu kokku puutunud. Minu käekotis on nende huulepalsam ja suur BB kreem, mis on imeline - seda saab iga teise BB- ja jumestuskreemiga segada. Jääb huviga ootama, kuidas sulle Decleori BB kreem meeldib :) Kui tundub liiga kerge, siis sulata teiste kreemidega ja tekstuur jääb mõnus.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Uuuuu, nüüd olen põnevil :) Proovin selle homme järele!

   Delete
  2. Proovisin ka maski ja bb kreemi ära.
   Mask meeldis väga! Tunne oli nagu oleks just kosmeetiku juurest välja astunud.

   BB kreem oli minu naha jaoks natuke liiga rammus. See oli teine bb kreem, mida ma üldse kasutanud olen.
   Aga kerge oli ta sellesmõttes küll, et ei ühtlustanud nahatooni.

   Delete
  3. Tõõesti hea! :) Bb-kreemi veel ei jõudnudki proovida.. Varsti teen seda.

   Delete
 3. Ma küll ei tea, kas konkreetset toodet seal on, aga väga hea hinnaga Decleor tooteid leiab siit - www.levelzone.ee :) Tihti on ka sooduskampaaniaid, mille ajal hinnad veel soodsamad. Samuti müüakse Decleori Desiree ilusalongides (hinnaklass sama, mis Kaubamajas ja Stockmannis).

  ReplyDelete
 4. Mul on selline tunne, et sina suutsid mulle ka selle toote nüüd müüa. Vähemalt on see mul nüüd järjekorras. Näomaskide juures ma vihkangi kõige rohkem seda maha pesemist, pärast on särk üleni märg ja mina tüdinenud. Selle pärast ei kasuta ma näomaske peaaegu mitte kunagi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaa, see on tõesti tüütu. Just vaatasin levelzone'ist pakkumisi ja seal 20€ praegu hinnaks :)
   http://www.levelzone.ee/et/decleor-hydra-floral-flower-essence-moisturizing-mask-all-skin-50ml

   Delete