Saturday, July 27, 2013

New in: Blowdryer


Reeglina ma väga tehnikast ei kirjuta, sest ma lihtsalt ei saa sellega just kuigi hästi läbi ning minu jaoks on see rohkem selline "jüri palun aita" maailm. Fööni puhul teen erandi, sest noh.. You know why.

Mind 6 aastat truult teeninud föön ütles mulle hüvasti kui ta eelmisel nädalal läbi põles. Vajasin ruttu midagi uut. Kui Euronicsisse sisse astusin vaatasid mulle otsa igasugused imevidinad.. Minu kahe funktsiooniga eelmine föön oli nagu veteran nende kõrval. Valisin välja omale philipsi toote, sest olen nendega siiani alati rahul olnud. Ka lokitangid ja sirgendaja on mul selle firma omad.

Mulle meeldivad suured föönid.. Aga nad ei tohi samas käele rasked olla. Mudel mille välja valisin (salondry control HP8182) nägi kena välja, oli kuue erineva funktsiooniga ning sellel on ka mingisugune "ionic care" süsteem juures mis peaks juustele hea olema. Hind oli sellel 36€. Mulle meeldib, et ta puhub väga tugevalt, sest nii saan hommikul juuksed rutuga kiiremini kuivaks. Samas ei ole ta liiga kuum, et juustele liiga teeks.


Fööni käepide ja funktsioonide muutmine on väga mugavad ja teevad kasutamise lihtsamaks. Kui keegi on parasjagu samuti uue fööni otsinguil siis julgen seda siin kindlasti sulle soovitada! Loodan, et see sõbrake peab kaua vastu ning, et ma garantii korras parandusse seda ka viima ei pea.

Aga praegu lippan ma pulma ja räägin sellest teilegi homme lähemalt. Seniks aga ilusat nädalavahetust armsad!


7 comments:

 1. Kas sa võiksid varsti teha arvustuse maybelline gel eyelineri kohta? :)

  ReplyDelete
 2. Mul on sama föön, siiani olen rahul (pea 2 aastat vana juba) :)

  ReplyDelete
 3. Ise oman ka seda sama fööni ja mind on ka pea 2 aastat truult teeninud ja ka väga rahul, hea valik (Y) :)))

  ReplyDelete
 4. Minul on babyliss'lt mingisugune föön. Kui nüüd mõtlema hakkan, siis pole ta endale väärilist mu sõbrannade föönide näol leidnud juba viimased 8 aastat kui ma ei eksi. Õhuvool on tugev ja juuksed saavad kuivaks väga kiiresti. Ei oskagi miskit paremat tahta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Babylissilt oli minulgi kunagi sirgendaja ja pidas samuti väga pikka aega vastu. Lõpuks läks seal see nupp katki millega seda tööle sai panna ja siis ostsin uue :)

   Delete