Sunday, April 21, 2013

NOTD : A touch of dark between the lines


Ilusat pühapäeva mu armsad!

Olen juba täitsa inimese moodi jälle! Wohooo! Köha segab öösel magamist, kuid palavikust pole enam jälgegi ja ka nina hakkab vaikselt minuga koostööd tegema. 

Kuna mul on homme üks väga põnev ja tegus päev, siis ravin ennast täna veel täie hooga. Nimelt on homme ühe filmi võtted, kus viipekeeles veidike rääkima pean, ning tartu mnt kortermajade kliendipäev. Pöidlad pihus, et mul mõlemaga hästi läheks :) Aga kuna ma tegelesin eile terve päeva korteris kevadist suurpuhastust tehes, siis oli õhtuks ka küünelakk küünte otstelt kadunud. Täna tuli tuju siis teha midagi sellist..

Mida ma kasutasin : 
Vasakult paremale : China glaze "glistering snow", Isadora 755 "Pistacchio", Flormar 313 ja China glaze first & last.

Nüüd, aga teen meile mõned vitamiinipommid smuutide näol, et veidike veel organismi turgutada ja siis jään ootama täna õhtust "Sinu nägu kõlab tuttavalt" episoodi. Tõesti üle pika aja üks super hea saade mis mind iga pühapäev teleka ette naelutab!

24 comments:

 1. Ooo, kas see sama viipekeele asi, mis ma sulle jagasin millalgi?
  Anna siis teada, kuidas läks :)

  ReplyDelete
 2. Nii tore, et sa tervemaks oled saanud :)
  Edu homseks!

  Mulle väga meeldivad su küünelakkide valik ;) Värvid sobivad imehästi kokku!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Endal ka kohe palju parem olla :) Aitäh heade soovide eest Sandra!

   Delete
 3. Vàga ilus ;) Hea on kuulda, et sul jhàrjest parem on! Mina olin ka paar pàeva nati tòbine (kaastundest vist :D). Ma pean ka netist "Sinu nàgu kòlab tuttavalt" saatega jàrje peale jòudma, olen ta vahepeal àra unustanud :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aitääh! Otsaaa, nüüd ravi ennast ka ruttu terveks!! :)

   Hehe, aga see saade on tõesti vahva! Lahe, et selline võimalus on, et saad ennast samuti kursis hoida ja seda vaadata ;)

   Delete
 4. Rõõm kuulda, et tervis juba parem :)
  See Glistening snow on ikka niii ilus :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. On tõesti!! Kuidagi nii teistsugune :D

   Aitäh sulle!

   Delete
  2. Kui veel haigusest ja maitse mitte tundmisest rääkida, siis see on ikka julm, minu jaoks üks jubedamaid asju vist. Aasta-vahetusel tabas mind ka mingi jube nohu, maitse ja lõhna tundmine kadus ära ja tagasi tuli veidi rohkem kui nädala pärast, minu arvates pole lõhna tundmine siiani normaalselt taastunud, sest osasid lõhnasid tunnen ma ikka hoopis teistmoodi kui varem. Kõrvad olid lukus kuskil 2 nädalat. Jube asi see nohu. Õnneks tundub, et sul möödus see kergemini :)

   Delete
  3. Jaaaa, tõesti, mul vasak kõrv läheb pidevalt lukku kui nuuskan :D Samamoodi lõhna ega maitset ei tunne.. Toitu mäluda on ikka jube veider ilma maitseta. :D

   Delete
  4. Kusjuures, mul läheb ka koguaeg nuusates kõrv lukku. Mul pole küll nohu, aga kui hommikuti väljas jooksmas käin, siis läheb nina külmast natuke niiskeks ja kui nuuskan, siis läheb kõrv lukku..Ja see on nii häiriv! Jube!

   Delete
  5. Niiiii imelik .. kas sul läheb ka koguaeg just üks ja sama kõrv lukku? :D:D

   Delete
 5. Super ilusad toonid, ma peaks ka endale uue münditooni laki muretsema.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aitäh armas Siret!! Seda Isadora oma julgen siiralt soovitada, kuivab kiiresti, hea peale kanda ja pigment on super! ;) Rosalindist saab sena umbes 8€ eest.

   Delete
 6. Ohh! Super combo :P Ja tõesti tore, et end paremini tunned :)

  ReplyDelete
 7. Väga vahva värvi valik:)
  No mina igatahes ei suuda kunagi oma vasaku käega parema käe küüsi värvida, sest tulemus jääb alati selline et kuku maha :DAga sul on super hästi! :)
  Päikest teile!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehe, olen sinuga aus ja ütlen, et mina ka enamasti ei saa sellega hakkama :D:D

   Sullegi!

   Delete
 8. Ostsin eile ka selle CG sädeleva laki - armastus esimesest pintslitõmbest. Ma olen ülimalt sillas, võõpaks kõik küüned sellega üle :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaa, eriti hea on, et see kuivab ka ülikiiresti! :D

   Delete