Friday, April 5, 2013

New in 05.04.13


Hei, hei mu armsad!

Nonii.. Kevade saabudes on "märkamatult" minuga koju tulnud jälle üks tosin head ja paremat! Tegelikult on need asjad väga erinevatel aegadel ostetud, kuid jäid ootama omale kaaslasi, et siis üheskoos pildile tulla. Aga siin nad siis teie ees poseerivad..  

Aga asjade juurde siis lähemalt :


Juustele on appi tulnud nüüd need kaks abimeest. Ühte neist olete kindlasti ühes videos juba näinud, kuid täna räägiksin sellest veidike lähemalt. Teine neist sattus minu riiulile ainult tänu ühele armsale lugejale kes pidas meeles, et ma selle toote vastu huvi tundsin ja oli nõus mulle ühe kaugelt maalt kaasa tooma. Nimelt jõudis see toode minuni Iirimaalt! Aitäh Sulle Getter!

TRESemmé kuumakaitse (pildil vasakul)
Tegemist on väga palju kiidetud kuumakaitsega ning tänu Getterile sain selle soodushinnaga 8,25€! Pudel ise on 300ml suurune ning seetõttu peaks seda ikka väga kauaks jätkuma. Ma tean, et näiteks Grete blogis (g-reveals) rääkis Lauri sellest, et kuumakaitsel erilist "kaitsvat efekti" kuumuse eest tegelikult ei ole. See pani ka mind natukene mõtlema, kuid ma ei oska enam ilma selleta. Pigem karta kui kahetseda, seni kuni miski tõestatud ei ole.

K.style Polish, smooth and shine
Tegemist on läikespreiga ja mina kasutan seda praktiliselt alati kui lokke teen.. See tõesti annab juustele nii ilusa "VAU" efektiga läike. Kui sellega mitte liialdada siis juuksed rasvased ei jää, kuid pean tõdema, et esialgu tundub nagu oleks rasvane, kuid peale mõne minuti möödumist on kõik jälle okei. Ostsin selle rosalindist ja hind oli kuskil 10€ kandis.


Nüüd siis näo jaoks mõeldud toodete juurde..

MADARA tinting fluid (nagu BB-kreem)
Selle sain Stellariumi peolt kingituseks. Ma ei ole jõudnud seda veel proovida, aga pakend on kuidagi jube nunnu ja juba praegu muljet avaldanud. Sisust räägin lähemalt mõni teine päev. Kahjuks ma ei oska ka hinda välja tuua, sest kingitud hobuse suhu ei vaadata! :) Aitäh Stellale ja Madara firmale!

LOREAL Triple active day kreem 
See toode on nö "tekkis vajadus" ostude hulgas. Kuna mu näonahk on hetkel väga kuiv ja kui ma ikka päev läbi ilma meigita ringi käin, siis mingi hetk tundsin, et tahaks natukene otsaette ja põsesarnadele kreemi panna kui vajadus tekib. Ja nii ma keset tööpäeva seadsin sammud rimisse, et ruttu, ruttu midagi osta, sest mul puudus selline asi täielikult. Kuna mul on väga hea kogemus Loreali öökreemiga siis otsustasin sama sarja päevakreemi kasuks. Ta on tunduvalt õrnema koostisega kui on öökreem ja seetõttu imendub kiiresti. Totsik on ka selline mõnus neutraalne ja piisavalt väike, et see kontoris väga silma ei torka. Maksis ta rimis 6,45€

Loreali glam bronze
Ma olen sellist kaks ühes päikesepuudrit ja highlighterit juba ammu taga ajanud, ning kui ma seda osturallil soodushinnaga silmasin siis oli kindel, et see minuga ka koju rändab. Üleüldse olen väga suur Loreali toodete fänn, pole vist kunagi pidanud pettuma! Aga kui nüüd rääkida uuesti tootest, siis pilku püüdis kohe see, et päikesepuuder on praktiliselt täiesti matt, mõned üksikud sädelused on näha kui väga, väga lähedalt vaadata ning ka valikus olnud toon oli minu nahale sobiv. Otsus oli tehtud! Kaubamaja ilumaailmas soodushinnaga 9,95€


Ja kõige lõpuks siis minu uued beebid real Techniques'ilt! Nüüd on siis mu samalt firmalt pärit puudri pintslil ka kaaslased olemas. No nii kaua olen neid juba piilumas käinud ja iga kord ostu edasi lükanud. Seekord ei suutnud. Olen rahul! Hind Kaubamaja ilumaailmas 22,95€

Päikest teile!

30 comments:

 1. Superhea blogi Sul ikka! :) Ära unusta ka teinekord minu oma tsekata : http://tervislikultvormi.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Üüü, aitäh Sulle Sophie! Kohe kiikan :)

   Delete
 2. Seda Madara kreemi tuleb väga hoolikalt hõõruda, kuna muidu see jääb veidi laiguline (vähemalt minu puhul). Lõhnab nagu tõeline ökotoode - muru järgi :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Viimane lause ajas nii naerma :D:D:D Hehe, pean seda siis silmas!

   Delete
  2. Käisin ka nuusutamas. Ongi muru lõhn, haha :D

   Delete
  3. No ma nüüd nuusutasin ka.. Tõesti on muru lõhn :D:D

   Delete
  4. Seega kevadel sobib see toode väga hästi. Väljas hakkab varsti muru kasvama ning keegi ei saa aru, et su jumestuskreem lõhnab nagu muru :)

   Delete
  5. Hahahaha.. Väga hea toode arvustus :D:D

   Delete
  6. Ma oleks ilmselgelt üks hea ilublogija :D:D

   "Ideaalne kevadtoode - lõhnate nagu muru!"

   Delete
  7. Kandsin täna hommikul uuesti seda Madara kreemi, seekord hajutasin hästi kiiresti ja tulemus jäi väga hea. Väljaarvatud suu piirkond jäi natukene tumedam. Aga ma ei suuda ainult toonivat kreemi panna, siis lisan alati Maybelline Fit Me jumestuskreemi peale, siis tuleb väga hea tulemus :) Hea selline tooniv kreem on veel Dermoshopil - ei sisalda mingeid barabeene ja väga hea kerge peale kanda ;)

   Seega ootame Sinu arvustust :D

   Delete
  8. Hehehe.. Proovin selle täna järele! Ma loodan, et suu ümbert väga tumedam ei jää, muidu oleks nagu pesemata :D

   Delete
 3. Ehee, mul sama "beebid" ostetud hiljuti. täpselt sama komplekt ka :) ma olen ka nende pintslitega ülirahul ja tahaks veel veel veel juurde osta (:
  PS! Ma pole ka siiani seda Madara toodet kasutanud. Peaks vist ära proovima ikka varsti:)

  ReplyDelete
 4. Hehe, ostsidkii ikka lõpuks ära need pintslid :D

  Mulle see madara kreem jubedalt meeldib, kuidagi täpselt minu jaoks Tundub, et see jääb minu kosmeetikakotti pikemaks peatuma, suveks vähemalt :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaaa.. ei suutnud vastu panna enam :D

   Ooh, peab ka ikka homme ära proovima! :)

   Delete
 5. Ma koguaeg mõtlen, kas minna ostma neid pintsleid või mitte. Iseenesest mul nagu pintsleid on ikka korralik kogus aga no neid ei ole :)

  Madara kreemi kohta võin öelda, et ma segan seda koos Garnieri BB kreemiga, sest mul on ikka aknest punaseid täppe ja no see lihtsalt tooniv kreem neid ei kata ära, aga koos BB kreemiga on tulemus enamvähem. Lõhn alguses häiris aga olen juba harjunud. Kindlasti suvepoole kasutan ilma BB kreemita, sest mulle ei meeldi väga krohvi peale kanda ja selline paks möksikiht (kuigi ega Bb kreem ei tekitagi seda möksi effekti nagu need hästi katvad jumestuskreemid). Midagi halba ei oska öelda, aknet pole suuremaks vist ajanud, aga no eks see selgub pikemaajalisel tarvitamisel.

  Pean üles otsima nimekirja kahjulikest ainetest, mis ummistavad poore ja ei sobi aknega kokku.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ühte ma võin öelda.. Need pintslid on tõesti, tõesti väga head! :)

   Mmmm, issver ma varsti hakkan kell 9 õhtul katsetama vist, nii palju kiidusõnu! :D

   Delete
 6. Kus müüakse TRESemme tooteid?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ausalt öeldes ei oska ma vastata :) Nagu ma postituses ütlesin, siis minu oma on pärit Iirimaalt.

   Delete
  2. Hei! Neid minu teada ei saa Eestist ega vist ka naaberriikidest. Muideks see soodushind sul tundub minu jaoks kallis, täna just poes vaatasin (pole hetkel Eestis) ja oli 5 eurot ja midagi sente siin, täiesti ilma soodustusteta. Ise kasutan Tresemme šampooni ja palsamit, 500ml kumbagi toodet maksab samamoodi 5 euro ringis.

   Delete
  3. Veider.. Ehk arvutas siis see tüdruk mulle mingi transpordi kulu juurde? Või ongi seal kallim? Sest Eesti sisese posti eest maksin ma eraldi veel sellest summast :)

   Delete
  4. Mina ostsin selle ühest spets ilutoodete kauplusest ja seal on tõesti kallim see muidu kui näteks Tescos või Dunnesis(need siis toidupoed, aga seal oli otsas sel hetkel, aga mul oli vaja need tooted siiski kaasa osta siia Eestisse).
   Eestis on ju ka näiteks Kaubamaja Ilumaailmas tooted kallimad kui toidupoes samad asjad.
   Samas, see 8 eur ei ole nii suur summa sellise koguse eest;)
   Ja lähim riik Eestile, kus seda müüakse, on Soome.

   Delete
  5. Arvasin ka midagi sellist :) Tänud selgitamast!

   Delete
  6. Kuidas see TRESemmé kuumakaitse tundub? Vaatasin ebayst saab kolmest pudelist koosneva komplekti nõks alla 19£ eest. Mõtlen kas tasub v mitte, üldse tunduvad sellised suhteliselt soodsa hinnaga need tooted olema, aga kas on ka head on küsimus.

   Delete
  7. Olen seda hetkel veel ainult ühe korra kasutanud.. Ei oska veel sulle adekvaatselt öelda :) Aga senini on esmamulje hea!

   Delete
 7. kust kohast need pintslid sealt Ilumaailmast täpsemalt leidsid?
  Ja kas need olid soodukaga selel osturalli pärast või tavahinnaga? :)

  SUPER BLOGI! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Need on seal hmm.. Seal kus on kunstripsmed, pintslid, pintsetid jne :) Ja kahjuks ei olnud soodukaga, aga ikka ei suutnud mööda kõndida :D

   Aitääääh Sulle!!

   Delete
 8. Mis seal Stellaariumi peo kinkekotis veel oli?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Peale escada testri, selle ja madara pisikese sädeleva kehageeli ei saanud mina rohkem midagi. Jõudsime vist liiga hilja sinna :)

   Delete