Friday, February 8, 2013

New in : Ebay 08.02.13


Saage tuttavaks minu uue pisikese armastusega! Issake kui armas tüüp.. Tellisin ta umbes kuu aega tagasi Ebayst. Ma olin selle juba täitsa ära unustanud ja seda kuni eilseni mil leidsin oma postkastist imepisikese Hiinast tulnud paki. Maksis see öökulliga sõrmus 1.03€ + shipping tasuta ja tellisin selle siit : LINK.

Ma arvasin, et sõrmus tuleb palju suurem kuid päriselt on ta päris pisike ja üllataval kombel näevad kõik detailid väga korralikud ja ilusad välja! Ta on reguleeritava sõrmusega, seega peaks sobima enamusele. See on kindlasti üks minu lemmikumaid aksessuaare mida internetist tellinud olen!

Saadeti see sellise pisikese karbi sees : Ja kes seda veel teinud ei ole, siis võtke kindlasti osa ka minu giveaway'st siin :

8 comments:

 1. See on tõesti imeime armas sõrmus :) Ja mulle just meeldib, et pole väga suur, siis ei jää igalpool ette.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minu meelest teeb ka see pisikene mõõt ta kuidagi veel armsamaks! :)

   Delete
 2. Hullult äge :) Kaua see pakk sulle tuli?

  ReplyDelete
 3. Appi kui nunnu! Tellisin endale ka kohe :)

  ReplyDelete
 4. Kui armas sõrmus! Ja tõesti, see et ta siuke pisike on, teeb ta veel armsamaks:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ta niiii nunts jah.. Loodan siiralt, et ta kergelt katki ei lähe! :)

   Delete