Tuesday, February 26, 2013

Giveaway võitja selgunud!


Hei, hei mu armsad!

Ja saingi lõpuks selle vahva kingituse mille me koostöös Make up Store'iga välja valisime ühele teie seast välja loosida. See on minu meelest väga vinge, et minu lugejate arv on juba üsna suureks kasvanud! Taolised loosimised on üks ainukesi viise kuidas oma tänu teile näidata saan. Teie aktiivne tagasiside, kasulikud soovitused ja komplimendid annavad mulle ääretult palju jõudu ja inspiratsiooni! Suur-suur aitäh Teile selle eest.. See ongi just see mis blogile hinge sisse puhub!

Ma loodan, et võtja jääb auhinnaga rahule ja teistele soovin head loosiõnne järgmisel giveawayl!

Parema kvaliteedi jaoks vali mutrivõtmekese alt 720p.

8 comments:

 1. Lõpp oli naljakas. Hahaa, tuju läks kohe heaks.

  ReplyDelete
 2. heh, hea video lõpp :) sa loosid nii ahvatlevaid kingitusi välja alati, et tekib isegi endal soov võitmiseks, kuigi ma tavaliselt ei võta kuskilt osa ei facebookis ega blogides aga kahjuks ei taha ma sind bloggeriga jälgima hakata :D ja põhjus lihtne,mul on tekkinud omad lemmik blogid kelle blogid olen enda telefoni ekraanile salvestanud, on tekkinud tore rutiin enne magama jäämist õhtu voodis vedeledes lugeda ja nii on kindel et ma päeval ei avasta uut postitust arvutis olles :D oeh pikk tekst ja segane aga tahtsin öelda et 1 suur sinu blogi fänn kyll ei jälgi sind avalikult aga on siiski olemas :D päikest!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ohho.. Rõõm kui meeldib! ;) Aitäh Sulle toetuse eest. Ega avalik jälgimine ei olegi alati kõige olulisem, panen selle kriteeriumitesse lihtsalt selleks, et päris igaüks nii muuseas osa võtta ei saaks. Aga sellised "salajased" jälgijad võivad mulle alati meilile kirjutada ja saame kokku leppida, et panen nime kirja.

   Kõike paremat! :)

   Delete
 3. Väga-väga elurõõmus postitus. Sa oled kui loodud nende jaoks.
  Aga juba mitmeid kordi näeme seda sama vaadet aknast, tahaks natukene ka rohkem su elamist-olemist näha .. Palun, palun sellest ka ehk kunagi videoposti :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehe.. Aitäh Sulle armsate sõnade eest! Ma olen mõelnud selle peale kuid pole suurnud välja mõelda kuidas see täpselt võiks välja näha :) Aga võtan selle kindlasti millagil ette.

   Delete
 4. Millega monteerite oma videosid?

  ReplyDelete