Friday, February 1, 2013

What a wonderful life it is : Intervjuu Eeva.ee'le


Hommikust!

Eile tegi minuga ühe pikema intervjuu selline portaal nagu Eeva.ee! Kellele huvi pakub siis saab seda lugeda siit : 


Ütlen juba ette ära, et eile leidsin ühed väga põnevad tooted mida ma varem silmanud ei olnud ja ilmselt kirjutan nendest teile juba täna. Stay tuned! :)


24 comments:

 1. Ohooo..sain ka midagi uut teada :) Et sa viipekeelt oskad, väga tubli! Kindlasti tuleb see töö juures kasuks :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eks isaga väiksest peale rääkinud .. :) Ma isegi ei mäleta tegelikult seda õppimise protsessi väga.

   Delete
 2. Kas sa oma eelmises blogis kirjutasid sellest äkki pikemalt?
  Kuskilt olen ma seda igatahes juba lugenud, et sa viipekeelt oskad. :)

  ReplyDelete
 3. Olles ise 20 aastane ja 154cm pikk, on niiiii vahva lugeda, et ka sina oled lühike, kuid väga armas! hihi :)

  ReplyDelete
 4. hästi armas intervjuu ja sa tundud olevat väga armas inimene (avastasin su blogi alles hilljuti) :) leian, et inimesed, kellel on kodune elu korras, suudavadki rohkem ja võtavad probleeme/takistusi mängleva kergusega.
  edu sulle :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kui tore kuulda, et meeldis! Aitäh sulle nii armsate sõnade eest :)

   Delete
 5. Kui alguses Sinu blogi lugema hakkasin ei meeldinud see mulle millegipärast, aga ma lugesin ikka edasi :D ja nüüd on Sinust saanud minu lemmik blogija, uskumatu kuidas Sa oma siirusega suudad inimese hinge pugeda :) sa oled lihtsalt nii imetlusväärne! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Appi kui armas! Mul on hea meel, et lõpuks ühise keele leidsime! :)

   Delete
 6. Väga armas intervjuu, pöialpoisi koht ajas mind tõsiselt naerma. :)) Ja su blogi on muidugi super!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha .. aga tulevad meelde need konksus saapaninadega pöialpoisid kui peeglisse vaatan pika ninaga kingi kandes! :D
   Aitäh sulle Gea! Rõõm kuulda, et meeldib! :)

   Delete
 7. Hei! Ma olen ka Sinu blogi jälginud juba pikalt. Igapäev saab ikka loetud ja uuritud ning nii mõnegi asja ostnud Sinu kiituse tõttu. Igatahes blogisid jään ma harva lugema, kuna nad on kas isikupäratud või kumab neist läbi natukene ülbust, negatiivusust, uhkust jne. Sinu oma aga ääretut armas ja kirjastiil on juba selline väga armas ja sõbralik. Tänane intervjuu, mida ma lugesin, pani üks fakt üllatuma. Nimelt, et Sa oskad viipekeelt, tuli mulle täiesti üllatusena. Ju siis ei ole ma seda veel lugenud. :) Olen ise ka vaegkuulja ja pidevalt seotud kurtuse/vaegkuulmisega, siis tundsin, et pean kohe kommentaari ka jätma. Väga super, see tõstis ainult minu silmis Sind veelgi kõrgemale. Respekt! Aga ega's midagi, ikka jõudu ja jaksu blogi kirjutamisel. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sellist positiivset tagasisidet on nii hea kuulda! Pai minu kõrvadele! Suur-suur aitäh sulle Kata toreda kommentaari eest! See tähendab mulle rohkem kui sa arvata oskad..

   Delete
 8. Väga vinge noor neiu oled.
  Olen sind vaid mõned kuud jälginud aga pole kordagi pidanud pettuma. Sest su kirjutamine on huvitav, sinu teemad on huvitavad. Võtan pika lause kokku: Oled väga huvitav inimene minu silmis ja kindlasti ka inspireeriv!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, hei! Ja mul on veel vingemad lugejad! Aitäh sulle toetuse ja heade sõnade eest :) Ma väga hindan seda.

   Delete
 9. Samuti vaatan igapäev, mida uut sa siia lisanud oled :), mulle väga, väga, väga meeldib su blogi, jätka samas vaimus!! :)
  Kuna sa oled maininud, et kodu on su kõige lemmikum koht, võiksid sa ka sellest blogida + pildid muidugi ka :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nii tore on selliseid kommentaare lugeda! Rõõm kui meeldib :) Suur aitäh Sulle! Ja idee sellest postitusest on ka täitsa vahva .. Ehk võtangi selle millalgil ette!

   Delete
 10. Ka mulle meeldib väga kodus olla! Minu meelest on parim asi oma mehe kaisus koos telekat vaadata või raamatut lugeda :) Tore kuulda, et ka sina selline kodune inimene oled :)
  Suure üllatusena tuli, et oskad viibelda! Väga kihvt ja huvitav oskus. Vaatan üht seriaali, kus peategelane on kurt ja viipleb. Tahaks ka osata!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täpselt nii! Olen sinuga 100% nõus :)
   Ooo, mis seriaaliga tegu? Tundub huvitav..

   Delete
 11. Ka mina olen üks neist, kes igapäev su blogisse piilub :) blogi sattusin jälgima nii, et otsisin google'st sokikrunni õpetust ja siis leidsin su blogi ja see tundus kohe nii põnev, et jäingi jälgima :) ja tõesti isegi läbi blogi tundud super tore ja sõbralik inimene olevat :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Diisu, küll sina oled alles üks armas tegelane! Suur aitäh sulle toetuse ja armsate sõnade eest! Sellised jälgijad on iga blogija unistus :)

   Delete
 12. ossa, viipekeel... vägev :)
  Käisin mitu aastat tagasi igapäev eeva.ee foorumis, sel ajal kui see veel elysee.ee oli, aga siis pandi see minu mäletamist mööda kinni mingiks ajaks ja peale seda jäi see aina harvemaks. Plaanin nüüd sinna tagasi piiluda ja vaadata kas vanad kasutajad veel seal ka liiguvad :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tundub, et nad nüüd jälle aktiivselt tegutsevad ja üritavad sellele kohale uuesti elu sisse puhuda :)

   Delete