Friday, December 28, 2012

Product review : Oriflame one step hand recovery for rough & dull skin.


Nagu paljud teist teavad siis mulle reeglina ei meeldi väga oriflame ega avoni tooted.. Küll aga tegeleb minu vanaema mõlemiga ja tihti satuvad nende kahe firma tooted ka kingitustena minu riiulitele.   Enamasti jäävad need sinna tolmu koguma ja sama oli ka selle tootega. Üleeile jäi ta mulle näppu kui oma riiuleid korrastasin ja mõtlesin selle uuesti ära proovida. 

Tegemist on sellise kooriva kreemiga mis tuleb kanda märgadele kätele, minut masseerida ja siis maha pesta. Ma olin meeldivalt üllatunud .. Kohe päris ausalt! Kui see esialgu maha pesta jäävad käed nagu õlikihiga kaetuks kuid see tuleb kergelt rätikuga maha. Käed on tõesti niisutatud ja pehmed! Ma poleks iial arvanud, et mõne oriflame toote enda jaoks avastan aga võta näpust siis :)

Ma kahjuks ei oska öelda palju see maksis, sest tibu ( loe : vanaema ) kinkis selle mulle mõni aeg tagasi aga uurin selle vajadusel järele. Kellel huvi andke kommentaarides märku.

Kavatsen seda nüüd usinalt vähemalt kord nädalas kasutada. Asetasin selle juba eeskujulikult vannitoas kraanikausi juurde, et see mul meelest ära ei läheks. Julgen seda toodet ka teile soovitada! 

12 comments:

 1. Ei käi küll selle postituse alla see küsimus, aga kas sa oleksid nii tore ja ütleksid, mis programmiga sa videosi tööled ? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Muidugi .. Mul on Macbook ja siin on sees selline tore programm nagu Imovie ;)

   Delete
 2. Ma sain seda oma sugulase juures proovida, tõesti on hea toode!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ma ise kaa nii imestasin .. On tõesti hea! :)

   Delete
 3. Ei tea, kas seda kreemi hetkel ka Oriflame'is müüakse?? Talevl on mu käed nii karedad ja ma vajaksin just midagi niisugust nagu sa kirjeldasid :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vot ei tea .. Võin selle järele uurida su jaoks :)

   Delete
 4. Tead, see on nagu megahea toode. Mulle anti kunagi tööjuures proovida ning peale koorimist oli selline tunne, et käed on nii kerged, pehmed ja nagu hõljuksid. Sest see oli nagu midagi väga lahedat ja mõnusat. Terve ülejäänud tööpäeva ma silitasin oma käsi. Väga hea toode, olen isegi otsinud seda, kuidpole Oriflamest leidnud :/ Peaks uuesti nende kataloogi sirvima! :) Seega, minulgi on positiivne tagasiside selle kooriva kreemiga!

  ReplyDelete
  Replies
  1. See tõesti on hea toode! Ma küsin tibu käest järele, ehk saab seda veel tellida .. Mina plaanin samuti omale uue ka soetada kui see otsa saab! Muidugi kui võimalik on :)

   Delete
 5. Julgen ka seda toodet soovitada, see on tõesti super ja teeb imesid.
  Oriflame's müüakse seda toodet aastaringselt :)

  ReplyDelete
 6. Ka mina soovitan väga seda toodet! :)
  Sai endale ostetud ja väga väga rahul

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tundub, et antud toode on üks suuri üllatajaid mis kõikidele muljet avaldanud on! :)

   Delete