Sunday, November 4, 2012

Product review : False lash telescopic ripsmetušš


Eelmisel nädalal ostsin omale uue ripsmetušši ning seekord tahtsin midagi uut proovida. Telescopicu False lash oli Rosalindis soodushinnaga 11€ kui ma nüüd ei eksi ja selle kasuks ma seekord ka otsustasin. Mulle meeldivad väga just kummist harjadega ripsmetuššid ja nii ka selle toote puhul.

Siin siis ka pilt :


Pealekandmine on tõesti mugav, sest võrreldes minu lemmiku million lashes ripsmetuššiga on see harjas palju peenikesem ning tänu sellele on lihtsam sellega ka kõige äärmistele ripsmetele ligi pääseda.

Ta on väga kergesti eemaldatav ja püsib peal terve päeva. Hetkel ei ole ma veel pudenemist ka väga märganud .. See on igati positiivne! Ka harjasel ei ole üleliigset tušši.

 Praegune emotsioon on igatahes väga hea. Eks paistab kui ma seda nädalakese veel kasutan kas ilmneb mingeid negatiivseid faktoreid. Hetkel oskan välja tuua ainult selle, et kui enne ripsmeid läbi ei kammi siis võivad ripsmed veidi kokku kleepuda.

Ärge siis unustage ära, et käimas on minu blogi sügisene GIVEAWAY .. Osaleda saab siin : 
No comments:

Post a Comment