Thursday, July 5, 2012

Product review : Garnier Miracle Skin Perfection, Daily B.B. Cream


Kuna olen viimased 2 kuud juba TÄIESTI ilma meigita käinud siis mõtlesin, et peale tavalise niisutava kreemi võiksin ka midagi muud kasutada mis nahka samal ajal hooldaks ja ilusamaks muudaks, aga samas ei taha ma jumestuskreemist hetkel midagi kuuldagi. Suvel ma ei kannata üldse meiki kanda .. sealhulgas ka ripsmeid värvida. Mõtlesin, et prooviks siis ise ka selle imevahendi ära mida nii uhkelt reklaamitakse.

Olen seda kasutanud nüüd 4 päeva. Emotsioon ei ole veel päris selge.. Peale kanda on seda mugav, samas alguses on see üsna vedel ja peab näo peal hetke kuivama, et riideid/käsi ära ei määriks.
Tulemus on muidugi kena .. ühtlustab ilusti nahka, nägu on nagu beebi pepu! :)
Samas jällegi mulle tundub, et peale selle kasutama hakkamist on mul tekkinud mõningaid vistrike ja see mulle üldse ei meeldi.. Mul ei ole kunagi olnud nahaga selle koha pealt probleeme, ainult mõned üksikud vistrikud ja see on kõik. Ma ei ole kindel kas see on hetkel kokkusattumus, aga peale selle toote kasutamist on neid vistrike palju rohkem välja ilmunud.
Maksis see ca 8 eurot kui ma ei eksi .. iseenesest üsna mõistlik hind, sest toodet kulub ühe korra jaoks tõesti väga vähe ja päeva jooksul seda kohendama ei pea. Püsib väga ilusti.

Julgen soovitada küll just suveks nendele kes samamoodi oma nahale natukene puhkust soovivad anda pidevast puuderdamisest ja jumestuskreemist.

2 comments:

  1. No tegelikult isegi reklaamitud looduslikud ja nö "öko" tooted pole nii puhtad, siis Garnier jms alla arvestatava firmade tooted on puhas keemia sinu nahale. võin umbes 99% täpsusega öelda, et need vistrikud on tekkinud nahale sellise saasta kasutamisest :)

    ReplyDelete
  2. Ma ise olen samuti suhteliselt veendunud, et need pärinevalt just sellelt tootelt ja hetkel lõpetasin ka selle kasutamise ;)

    ReplyDelete