Tuesday, July 10, 2012

Book of the month : Juht lima tiitlita


Eelmise kuu ehk juuni "Book of the month" tiitli annaksin sellisele raamatule nagu "Juht lima tiitlita" mille autoriks on Robin Sharma kes on üks väga tuntud ja austatud kirjanik. Tema poolt kirjutatud raamat "Munk kes müüs oma ferrari" kinkisin just eile oma elukaaslasele ja mina olen järjekorras järgmine kes seda loeb.

Raamat on mõeldud inimesele kellele meeldib ennast motiveerida .. Mind pisut häiris see, et jutustava loo käigus oli pidev kordamine, nagu ajupesu, aga point millest see raamat räägib on mulle väga südamelähedane ning kattub minu mõttemaailmaga.

Raamatu sisust räägin niipalju, et tegemist on ühe armsa ideega kuidas oma ellu pisut rohkem sära ja positiivsust tuua ning kuidas läbi selle saab olla väga edukas. Rohkem ma ei ette ei räägi, muidu pole põnev lugeda :)

Kellel vähegi aega on siis soovitan see raamat see suvi kätte võtta!

Raamat on müügil ka selveris hinnaga 12,79€

No comments:

Post a Comment