Tuesday, November 28, 2017

Pure Cosmetics tegi jõulude puhul ilukarbi!


Eesti esimeses looduskosmeetika ilukarbis on 8 Pure Cosmetics e-poe kõige populaarsemat täissuuruses toodet ning Merilin Taimre raamat „Mu süda kuulub pudrule – soolasele ja magusale.”

Pure cosmetics on minu meelest juba üsna tuntud nimeks saanud ja seda asja eest ka. Neil on looduslikud ja palju kiidetud tooted. Minul on näiteks Krisile sealt HOIA beebivaht, mis on I-M-E-L-I-N-E! Ma ei hakka valetama.. Kasutan seda enamasti enda peal. Krisil olen sellega põski kreemitanud, kui need karedad olid ja massaaži teinud. Hind on ka sellel mõistlik - 8,50€. Disain on samuti kutsuv, kena ja minimalistlik. Nüüd avanes mul võimalus tutvuda nende ilukarbiga, mis sisaldab kaheksat nende kõige populaarsemat toodet + Paljas porgandi raamatut. Nende hulgas on siis järgmised tooted: 
Merilin Taimre uus raamat – “Mu süda kuulub pudrule – soolasele ja magusale”
HOIA kätevaht 75ml – täiesti uus toode HOIA’lt – pehmendav, niisutav ning rikkalikult toitev kätevaht


Hetkel on karp saadaval -50% soodustusega. See teeb karbi hinnaks 49€, kuid tooteid on enam kui 98€ väärtuses. Seega, kellel on emale/sõbrannale/õele jõulukink ostmata, siis see oleks ju päris hea mõte. Neil on karbis ka tegelikult pühadeteemaline kaart, kuhu saab paluda neil kingisaajale pühadesoov kirjutada.

Ma ütlen ausalt, et ma kõiki karbis olevaid tooteid pole proovinud, sest on natukene tobe teha tooteid lahti enne, kui mul eelnevalt omatud sarnane toode avatud kujul veel lõpuni kasutamata on. Tarbime mõistlikult onju! Aga hetkel proovisin ära karbis olnud kohvikoorija.. Käisime laupäeval saunas ja siis kukkusin koorima. Kristo muidugi vaatas mind muigega, kui ma nagu pruun sookoll seal duširuumis askeldasin. Ilu nõuab ohvreid onju..  Ja noo, kui ma end veel peale seda sisse ka kreemitasin, siis oli küll selline tunne, et oleks justkui spas käinud. Niiii mõnuuuuuus!

Ma hirmsasti kibelen seda täiskasvanute HOIA kätevahtu proovima, aga ma pean enne Krisi oma lõpuni kasutama. Ega ma ju teda nii tihti ei kreemita, et potsik ainult tema kasutuses olles otsa saaks. See jääb siis oma järge ootama. Usun, et see on sama hea, kui beebidele mõeldud variant. Ja no.. Võtame hetke, et hinnata nende potsikute välimust. 


Veel proovisin pakis olevat puhastuspiima. Ma tegelikult ei ole harjunud taolisi tooteid üldse kasutama. Mul on neid ajapikku riiulisse sattunud küll, aga enamasti lõpetan ma ikka vannitoas nii, et pesen oma meigi maha lihtsalt suvalise kätepesuks mõeldud seebiga, mis kraanikausi kõrval parasjagu on. Koorida ja kreemitada ma viitsin, aga vot meiki vatipadjaga eemaldada.. Mkm. Never. Kuna see toode oli päriselt ka täitsa mõnus, siis proovin nüüd tubli olla ja seda pidevalt kasutada ka. Pole mõtet oma nahka mingi seebiga kuivatada, kui on olemas selle jaoks mõeldud tooted. Peaasi, et laiskus minust võitu ei saa. Merilin Taimre putrude proovimist ootan ka põnevusega! Ilukarpi saab osta siit: https://purecosmetics.ee/toode/pure-cosmetics-eksklusiivne-looduskosmeetika-ilukarp-christmas-edition/

Kas sina oled Pure Cosmeticsilt mõnda toodet proovinud? Mida? Kuidas tundus? Kas sa eelistad looduslike tooteid teistele? PS! Kellel varsti beebi sündimas või juba olemas, siis HOIA beebivaht on tõesti amazing!

Loomulikult on mul Teile ka sooduskood, millega nende e-poes shopata. Koodiga "TRIINULIIS", saate kõikidelt täishinnaga toodetelt -15% soodustust. Nende e-poe leiab siit: https://purecosmetics.ee/. Alates 50€ väärtuses ostukorvist on nende e-poes ka transport tasuta.

4 comments:

 1. Olen õppinud kosmeetikuks ja üks esimesi asju, mis ma uudisena teada sain, oli see, et puhastuspiima ei kasutata vatipadjaga näo hõõrumiseks! Õige puhastuspiima kasutamine on nii, et paned seda oma kätele ja sõrmedega masseerid kergelt näonahka, nagu seebigagi. Leotad selle mustuse sellega maha ja siis pesed veega ära. Enamus inimesi kasutavad puhastuspiima seega valesti, ka mina.. Elu muutus palju lihtsamaks peale selle teada saamist :D

  ReplyDelete
 2. Minu jaoks puhastuspiim on asendamatu! Kuna probleemne näonahk siis avastasin, et Body Shopi Aloe näosari on perfektne minu jaoks ning nende puhastuspiim on lihtsalt parim meigi eemaldamiseks. Ning Carmenil on õigus, et ei mingit vatipatja! Pigistan kätele seda veidi ning masseerin meigi maha. See puhastuspiim, mida ma kasutan, sobib ka silmameigi eemaldamiseks. Ning siis pesen veega maha. Nahale palju sõbralikum, kui mitmed teised meigieemaldusveed.

  ReplyDelete
 3. Mida tähendab "sest why notsu"?

  ReplyDelete
 4. Ma tahtsin ka kohe kommenteerida seda vati ja piimaga meigi maha võtmist. Proovi emulgeerida, nagu Carmen õpetas. Usu, seda viitsid teha, see suht sama nagu seebigagi peaemine. Ainult peab rohkem masseerima ja meiki maha nn sulatama.

  ReplyDelete