Sunday, March 20, 2016

Nii juhtub, kui üle pika aja küüntesse satud! I feel like a barbie doll!


Edev olen ma alati olnud, see ei ole mingi saladus, aga reeglina olen pigem olnud selline tagasihoidlikuma maniküüri austaja. Sellel korral läks asi hoopis teisiti.. Kui ma oma küünetehniku juurde läksin mõttega, et teen endale musta värvi küüned, siis tagasi tulles, tundsin ennast nagu Barbie nuku! Seda kõige paremas mõttes :) Vahel on vaheldust vaja ja tundub, et see läks seekord täitsa täppi. Kuna mina geelküüsi ei kanna, vaid eelistan geel-lakkimist, siis ei olnud ma üldse teadlik, et ka sellega saab väga, väga ägedaid disaine välja mõelda. 

Mida ma tegelikult selle postitusega öelda tahtsin on see, et ma tõõõõõõesti tahaks Teile soovitada oma küünetehnikut - Keity't! Tegemist on minu super hea sõbrannaga ja no tema käe all jääte tulemusega kindlasti rahule! Keity leiate Bella Beauty ilusalongist aadressil masina 22 (fahle maja kõrval) ja tema facebooki lehega saate tutvuda siin : Meie pesa linnukestele on tal eripakkumine ka. Kõikidele uutele klientidele, kes võtavad Keityga ühendust ja sosistavad talle salasõna "costany" kehtib esimeselt teenuselt soodustus -5€!  Ehk, et sellise geellakkimise esimese korra hinnaks kujuneks vaid 15 eurot ja tulemus kestab 3-4 nädalat. Kui keegi Keity juurde satub, siis öelge talle kindlasti minu poolt tere ja andke mulle ka märku, kuidas rahule jäite :)

9 comments:

 1. Kas valge kuld või hõbe kihlasõrmus?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hõbe :) pulmasõrmused tulevad valgest kullast

   Delete
 2. Hehe, mul oli kord nii, et mõtlesin nude-toonis küüned teha, kuid väljusin salongist musta värvi küüntega.. :D

  ReplyDelete
 3. Ei tea.. Käisin tema juures korra paigadamas ja hooldust ei saanudki, kuna neiu lasi aja etteteatamata üle. :D Pluss kogu töönurk oli umbes kilomeetrise tolmukihi all. Loodan, et vahepeal on suhtumine töösse muutunud. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ma kahjuks ei oska seda kommenteerida, sest siis kui mina käisin oli kõik ilus ja puhas :)

   Delete
 4. Tahtsin ka nude-toonis küüsi.. Lõpetasin nude-lilla-musta-sädeluse kirjudega hoopis :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. See on nii naljakas, kuidas naistel tujud muutuvad :D :D

   Delete
 5. Kui ma küüsi kandsin veel, siis iga jumala kord ma vandusin, et tahan nude toonis küüsi, sest need nii ilusad, aga tagasi tulin lillade ja roosade küüntega, millel veel igasugu kivikesed peal. Väga tihti läksin ka punaste küüntega minema tehniku juurest. :)

  ReplyDelete