Sunday, July 26, 2015

"When in doubt, take a bath" - Mae West


Lõpuks, lõpuks, lõpuks on meil kodus vann! Ma olen üks suur vannisõber ja eriti armastan ma vannis käia peale pikka tööpäeva. Kuna mul kunagi vanni olnud ei ole, siis tormasin esimese asjana poodi, et mõned vannipallid välja valida. Haarasin endaga kaasa ka kleopatra kookospiima pulbri. Selle nüüd proovisingi viimati ära. Nii mõnus! 

Vannipalle valides sain aru, et ma ei tea sellest vannis käigust ikka mõhkugi. Kunagi proovisin nurme seebi vannitrühvleid ja need mulle väga meeldisid.. Kahjuks ei saa ma neid kodus kasutada, sest nad sisaldavad nii palju pisikesi tükikesi, et need ummistaksid mullivanni torud ära!? Või ma eksin?

Plaanin järgmisel nädalal läbi hüpata foorumi lushi'st. On seal kellelgi mingeid lemmikuid tekkinud? Mida soovitaksite kindlasti proovida?

9 comments:

 1. Lush on IMELINE ning lemmikuid palju, kuid eriti soovitaksin erinevaid vannivahte (näevad välja nagu vannipommid aga need peab hoopis voolava vee all laiali pudistama!) :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hmmm.. Peab järele proovima. Vot vahtu mul ei olegi parasjagu :)

   Delete
 2. Soovitan Stendersisse ka piiluda, seal on ka mõnus vannitoodete valik :) Pealegi, Lõunanaabreid võiks ju toetada- Stenders on Läti firma :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kus nende poode leida võib? :)

   Delete
  2. Kristiine ja Rocca al mare keskuses on poeke olemas :)

   Delete
 3. Mul kodus sitaks Lushi vannipalle, tahad? Mulle ei meeldi ülse vannipallid, teevad vee nii libedaks ja ma ise ka ei saa aru, nahui ma need ostsin :D

  ReplyDelete
 4. Ja Stendersit nägin ma Kristiines, niiet sinu jaoks....kaugel :D

  ReplyDelete
 5. Pane vannisõel ette - mis sealt läbi pääseb ei tee ka hullemat kahju torudele. Või/ja lihtsalt peale vanniskäiku lase tugeva survega korraks vett väljalaskeauku...ja paar korda kuus torusiili või veel parem tiretit valada natuke ja poole tunni pärast kuuma veesurvega läbi puhastada. Siis ei tohiks küll mingeid probleeme tekkida. Ma teen vahel isegi kohvipuruga koorimist ja ummistusi ei mingeid. Mõnusaid vannitamisi :)

  ReplyDelete
 6. http://www.lush.ee/?op=body&id=21&cid=151&cgid= Minu lemmik vannivaht!! Vesi jääb roosa ja lõhn on imeline, pärast jääb nahk ka mõnusalt niisutatuks :)

  ReplyDelete