Saturday, June 13, 2015

#EBA2015 - Eesti blogiauhinnad


Ma pikemat postitust sellest ei hakkagi tegema, sest eks terve meedia on selle ürituse kohta juba infot jaganud. Ma lihtsalt mõtlesin jagada teiega oma siirast tänutunnet! Sain nomineeritud nii paljudes kategooriates ja seda kõike ainult tänu Teile! Sügav, sügav kummardus ja pikad paid! Ilma Teieta ei oleks see pesa siin pooltki nii hubane ja tore!

Ma olen aus.. Ma ennast ise küll kindlasti spordiblogiks ei liigitaks vaid jääksin pigem selle elustiili blogi juurdel. Ma kirjutan ju kkõigest. Küll aga on mul super hea meel, et minu "Teekond tervislikuma Minani" ja CostanyFitness grupp tunnustatud sai. Minu jaoks oli 8 kilo kaotamine tegelikult päris pikk ja raske teekond. Ilma Teie toetuse ja nõuanneteta ei oleks ma seda iial saavutanud. Aitäh!


Minu diplomil seisis : 

Spordiblogi 3 koht
Elustiiliblogi 4 koht
Moe- ja ilublogi 4 koht
Stiilseim blogija 5 koht

Kõikide tulemustega saate tutvuda siin : LINK. Mul on hea meel, et Leenu ja Mallu otsustasid topelt hääli (ühe ja sama ip aadressi alt) mitte lugeda. Nii on ausam. Mul on tohutult hea meel iga tiitli üle, sest tegelikult on meil Eestis nii, nii palju toredaid blogisid! Aitäh!

Jagan Teiega mõningaid toredaid emotsioone õhtust : 


Tuleviku jaoks küsin Teilt siia lõppu veel, et millest TEILE kõige rohkem meie pesas lugeda meeldib? 

6 comments:

 1. see on küll hea nali, et sa oled kõige stiilsema blogijana 5. kohal... Sorry, aga hoopis Mallukas peaks seal olema, sest sinule on välimus oluline ja sa hoolitsed enda eest:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aitäh!! Äkki järgmine aasta läheb paremini :) Kuigi ega ka mina sinna esikolmikusse kindlasti ei kuulu. Meil on niii ägedaid ja isikupärase stiiliga blogijaid tegelikult!

   Delete
  2. Kust see kaunis seelik pärit on?

   Delete
  3. Kostüümi laenutusest! :)

   Delete
 2. võiksid kirjutada, kuidas oma bloginime peale tulid :)

  ReplyDelete
 3. nagu eelmine mainis.. võiksid tõesti mainida, kuidas blogile nimi sai. just ise seda praegust positust avades jäin vaatama ülemist bännerit ja mõtlesin, et miks selline nimi? :D

  ReplyDelete