Friday, May 22, 2015

Sünnipäev (22) Signature stuudios!Mul oli üks maruuuuuuuuu äge sünnipäev sellel aastal. Pidasime seda fotostuudios nimega Signature studio. Asub see kaevuri 1 aadressil ja fotograafiks oli minu hea sõber Sven Soome. Alustasime pisikeste jookide/söökidega ja pilte saime teha terve õhtu vältel. Nagu arvata võib, siis hilisemad fotod on just need kõige lahedamad. Mul on tohutult vedanud, et sain selle uue aasta võtta vastu just niii ägedate inimestega. Mul on tohutult vedanud! 

Hiljem tuli meile jeep limusiin järele ja läksime Manna la Roosasse kontserti kuulama. Uuuuuh kui tore see oli! Aitäh kõige imelisemate mälestuste eest armsad sõbrad. Mu maailm oleks ilma teieta tühine.

Aga eks pildid annavad kõige paremini emotsioone edasi.. Vaadake parem ise! (: 

ps! ma ei oska öelda miks need pildid siin keskkonnas kuidagi halva kvaliteediga jäävad. Oskab keegi mind aidata? Arvutis on jumala okei.18 comments:

 1. Väga fun :) Puhas rõõm :)

  ReplyDelete
 2. Pildid jäävad kehvad esiteks seetõttu, et nad ei ole Sul 1:1-le, vaid tegelikult palju suuremad. Teiseks, veebis kasutades .jpg formaadi asemel .png formaati, saad oluliselt parema tulemuse. Ega siin muud midagi keerulist ei olegi :)

  Väga ägedad pildid on! On kohe näha, et Sina see kõige säravam seltskonnast :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hmmm.. Peaks jah edaspidi siis png'ks tegema :)

   Delete
 3. Ilusad pildid. :) Kvaliteet jääb äkki sellepärast halb, et pildid on .jpg formaadis (?). Vot ei oska täpselt öelda, aga minu arvates jäävad pildid .png formaadis kvaliteetsemad/teravamad vms.

  ReplyDelete
  Replies
  1. on jah jpg, edastpidi proovin png formaati :)

   Aitäh!

   Delete
 4. pildid on vinged! :)
  mul on ka bloggeriga viimasel ajal probleeme - arvutis on pildid ilusad ja erksad, postitusse lisades lähevad tuhmiks ja palju ebakvaliteetsemaks, kuigi mul on kõik need Google+ automatic enhancing jms välja lülitatud.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hmmmm.. veider tõesti. Mul kaa mitme asjaga jamanud

   Aitääh! (:

   Delete
 5. Appi, kui ägedad pildid! :)

  ReplyDelete
 6. Aga kes on esimesel pildil olev vasakult teine ?:) meenutab mulle kedagi aga ei meenu

  ReplyDelete
 7. Mallukas oleks nagu rase :D aga muidu vinged pildid :)

  ReplyDelete
 8. Hei :) kus ma saaks lugeda sinu kohta seda artiklit? Kohilas ainult 2.mai Naisteleht ja uuemat kahjuks müügis pole.

  ReplyDelete
 9. Kommenteerin seda pildi kvaliteeti. Mulle tundub, et sul sama keiss, mis mul hiljuti, sest pildid on kuidagi hallid.. peaksid olema valgema taustaga eks?

  Kasutan ise ka bloggeri ja mul muutis pildil valge värvi lihtsalt halliks. Sain korda kui lülitasin Google+ konto alt "automaatne täiustamine" välja.

  ReplyDelete