Sunday, March 24, 2013

Product review : Loreal false lash wings ripsmetušš


Hei, hei!

Kuna mu eelmine ripsmetušš oli juba täiesti otsad andmas ja kuivanud, siis vajasin kiiresti uut.. Olen olnud alati truu Loreali toodetele selles valdkonnas ja nii ka seekord. Loreal tuli alles hiljuti välja oma uue ripsmetuššiga  "False lash wings" mis peaks andma silmadele sellise "liblika tiiva efekti". Kõlas väga kutsuvalt ja mulle on alati meeldinud suured kummist harjad. Nii ma siis selle I.L.U'st koju tõin. Maksis ta seal u 14€.


Esialgu tundub selle hari väga ebamugav ja ma nägin ikka roppu vaeva, et ma manööverdades harjaga omale silma ei torkaks ja nahka ripsmete asemel ei värviks. Peale paari kasutuskorda hakkasin sellega rohkem harjuma ja nüüd on juba lihtsam. Kuid pean tõdema, et mulle meeldivad ülejäänud loreali kummist harjad rohkem.. Tunduvalt mugavamad!

Tulemus ripsmeid koolutamata/kammimata.

Tulemus kui ripsmed on kammitud ja koolutatud

Mulle väga meeldib selle toote juures see, et ta ei kuiva kiiresti.. Seega saad ripsmeid võõbata täpselt nii kaua kuni saad soovitud tulemuse. Tänu sellele on pudenemist tunduvalt vähem ja ripsmed rohkem eraldatud. Ka terve päeva vältel ei märganud ma määrimist ega pudenemist. Selle eest annan ma küll tugevad pluss punktid!

Üleüldiselt olen ma üsna rahul ja ei pidanud pettuma.. Loodan, et harjun selle natukene veidra harjaga ruttu ning ei pea topelt aega kulutama ripsmete värvimisele. Kümnest punktist annan 9!

PS! Eilne vlog on hetkel ülesse laadimas :) Stay tuned!

40 comments:

 1. appi, mis ripsmed - uskumatult ilusad ja pikad :)

  ReplyDelete
 2. Jõhkrad ripsmed on ikka sul!! :)

  ReplyDelete
 3. Väga kenad pikad ripsmed! :)

  ReplyDelete
 4. Ma polegi ühtegi Loreali ripsmetušši varem proovinud. Järgmisena ostan just selle!
  Jään su vlogi ootama!:)

  http://agirlhasalotofdreams.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi :)

   PS! Sul on väga armas blogi, said just ühe jälgija juurde!

   Delete
  2. Hehe, aitäh :) Olen bloginud juba 4 aastat. Rohkem enda jaoks. Aga mõtlesin,et jagan seda nüüd ka teistega. Varem blogisin koguaeg inglise keeles. Nüüd hakkasin eesti keeles blogima :P

   Delete
  3. Mulle meeldivad kõige rohkem täiesti eesti keelsed blogid! Niiet keep it up :)

   Delete
 5. Ripsmed on vahvad jah, aga mulle meeldib su pilk, see nagu puuriks läbi must :)
  Minule jällegi kummist harjad ei meeldi, mul jääb ripsmete külge nii palju tušši ja üleüldse ei ole harjunud. Kuna tavaliste harjadega tehakse ripsmetušše üha vähem, siis on jube raske leida seda õiget, erti kui sul on olnud kaks aastat ripsmepikendused - siis on täielik uuesti õppimine :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehe :D Kusjuures ma tean täpselt mida sa silmas pead.. Mul oli sama lugu peale geelküünte eemaldamist näiteks. No ei osanud küüsi värvida enam!

   Delete
 6. Ma olen kasutanud Loreal Volume Million Lashes, mis mulle väga meeldis.
  Nüüd oleks ka varsti uut vaja. Kas see on parem kui su eelmine Excess?
  PS- ripsmed on sul tõesti mega pikad :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mul oli just eelmine Excess ja ausalt öeldes mulle meeldis ta veidi rohkem.. Peale kanda oli palju mugavam!

   Hehe, aitäh! :D

   Delete
 7. Ahhhhhh, mine metsa, mis ripsmed :D

  ReplyDelete
 8. Soetasin ka eelmisel nädalal selle, kuid pidin pettuma. See hari on kuidagi väga ebamugav suutsin, ikka korralikult mäkerdada. Ja natuke häiris ka see, et nii aeglaselt kuivab. Pean ikka truuks jääma oma vanale lemmikule Volume MIllion Lashes'ile.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täpselt.. Hari on tõesti selline imelik ja harjumatu. Ma samamoodi mökerdasin täis ennast :D:D

   Excess on tõesti parem!

   Delete
 9. Olen ka mõelnud, et prooviks sama ripsmetušši. Aga kuna osadele see sobib ja mõned pole üldse rahul, siis ei tea mida teha. Sest umbes 14€ maksta ripsmetušši eest ja kui see ei sobi, siis uus osta ei tule väga odav. Mul on samuti loomulikult pikad ripsmed ja ma ei tea, mida teha.. Sest praegu on olemas kindel ripsmetušš, mida sobib mulle, aga alati tahaks midagi paremat.
  Mida sina arvad, et kas sa soovitaksid seda kellelegi teisele või kuidas? Tean küll, et inimesi on erinevaid ja see, et sulle sobib ei tähenda, et mulle ka sobiks. Aga kui keegi soovitab, siis ikka julgem osta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ausalt öeldes ma seda ripsmekat omale rohkem ilmselt ei osta.. Kuid mitte sellepärast, et ta halb oleks. Ta on väga hea, aga Volume million lashes Excess on parem :)

   Delete
 10. Vauu ripsmed on sul tõesti imeilusad! Iga tüdruku unistus ilmselt :)))

  ReplyDelete
 11. Mul õel on ka hästi pikad ripsmed ja ma enda omade üle ka ei virise ning enne neid ülesse vaatamise pilte ma arvasin, et Sul on täitsa normaalsed ripsmed. Aga ei ole ikka üldse normaalsed :D

  ReplyDelete
 12. Kusjuures mulle meeldivad esimesed pildid rohkem, kus ripsmed on kammimata ja koolutama, eriti lopsakad näevad välja, niiiiiiii ilus. :)

  ReplyDelete
 13. Ripsmed on Sul ahhetama panevalt võimsad :)

  ReplyDelete
 14. Mulle meeldivad ka paljud L'Oreali ripsmetuššid, vàga hea tulemas ja ma olen kindel et harjud selle harjaga kiiresti. Ja lambist: kas ma olen ainuke, kellele need làhedalt ripsefotod natukene hirmu teevad, sest ripsmed tunduvad nagu àmblikud? :D Nùùd làhen vlogi ka vaatama ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahahaha :D:D Ma pole nii mõeldnuki.. aga nüüd kui sa mainid siis, tõepoolest!

   Delete
 15. Hei. Millega sa oma ripsmeid kammid?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, hei ;)
   Ma pesin eelmise ripsmeka harja puhtaks ja see töötab imehästi!

   Delete
 16. Minule jälle pettumus see ripsmekas. Minu arust jätab ikka suht kergesti ripsmed tükki:S Olen nüüd tähele pannud ka pudenemist, päeva peale kui vaatan, siis mustad tükid silmade all, samas ei hõõru ma silmi ega midagi. Tore kui rahul oled, ma juba ootan millal ma uue ripsmeka saaksin osta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Samas olen seda veel nii vähe kasutanud.. Äkki kui veidike kuivab hakkab ka pudnema? Loodan, et mitte :) Kuid pean tunnistama, et Excess on lorealislt ikka tunduvalt parem.

   Delete
 17. Proovisin ka selle ära. Ja minu jaoks oli see super leid. Harjaga harjusin põhimõtteliselt koheselt ja mul pole ammu peale ühte kihti ripsmekat nii paksud ja pikad ripsmed olnud ja see hari kammib ripsmed nii ilusti läbi. Minu uus lemmik on see nüüd kindlasti :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kammib ta ilusti ripsmed läbi tõepoolest kuid minu jaoks on ikka kuidagi raske see harjaga manööverdamine :D

   Delete
 18. Mulle just meeldis see hari, ei pidand eraldi silma välisnurkadest värvima. See alati probleem mul, see harja laiem osa tõmbab need äärmised ripsmed ka nüüd kohe pikaks :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oeh jah.. Erinevad silmakujud, erinevad silmakujud :D

   Delete