Tuesday, September 18, 2012

Hair : Little something called Change


Hei armsad! 

Peale pikka pikka juuste hooldamist ja ravimist on tuju neile natukene teisel moel uus elu anda. Hing ihkab muutust .. Kasvõi imepisikest. Peas kõlgub mõte teha midagi sarnast nagu antud pildil kujutatud
 ( Pean silmas just juuksevärvi mitte lõikust ).

Mis te arvate .. võiks midagi sellist mulle sobida? Või on kellegil ehk parem idee kuidas mu juuksed nö taas ellu äratada ja neile veidi omanäolisust anda?


Igasugune tagasiside on oodatud!


6 comments:

 1. Mis kasu siis juuste ravimisel oli, kui kavatsed nüüd neid värvida? Satud taas sinna punkti kus sa alguses olid.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ega mu juuksed nüüd nii hullus seisus ei olnud ja juuksed on mul täpselt samasugused olnud oma 5-6 aastat. Hooldasin ja ravisin selleks, et otsad ei oleks kuivad ja juuksed tervemad välja näeksid mitte midagi muud keerulist. Vahel ju tahaks vaheldust? ;)

   Delete
 2. Mina soovitaksin sul proovida see ära, sest kui sulle ei sobi, saad ju alati taastada praeguse värvi. Muidugi soovitan külastada juuksurit, sest kodus triibutamine ei ole just see õige. Ise kavatsen ka teha kas paar erksat värvi või blondid triibud, kuid ma arvan, et julgusest jääb puudu. Palju jõudu ja jaksu sulle, Triinu! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. eks ma ise kibelen kaa proovima tegelikult :) ja mõtlesin samamoodi, et tumedaks tagasi saab ju alati värvida!

   Kallid, paid!

   Delete
 3. Loomulikult proovi! Olin ise just samas seisus, et tahtsin midagi uut, sest vana oli ära tüütanud. Täna lasingi teha uue lõikuse, mis on küll palju lühem kui enne, aga ma olen küll rahul, et julguse kokku võtsin ja asja ära tegin. Vahel tahad lihtsalt mingit muutust :)

  ReplyDelete