Tuesday, August 28, 2012

What a wonderful life it is : Sügis käes!


Minu jaoks on sügis juba kätte jõudnud .. sokid, saapad ja mantlid on välja otsitud
 ( külmavares nagu ma olen )

Kontorisse minnes leidsime käsipuult koosolekut pidavad varblased. Neid oli tegelikult veel rohkem kuid kahjuks kui pildistama hakkasin tõusid mõned lendu.

Eile kui hakkasin kontorist ära minema vahetasin oma baleriinad kummikute vastu mida mu hoolitsev tibu ( loe : vanaema ) mulle siiamaani kontorisse toob, et ma jumala eest ei külmetaks! Ta on ikka nii armas :)

Tark tegu oli need kummikud jalga tõmmata, sest kohe kui jõudsin esimese ristmikuni sain paduvihma omale kaela! Milline rõõm! Lirtsudes jõudsin koju ja täna otsustasin juba paksud saapad jalga tõmmata ja kampsuni selga panna.No comments:

Post a Comment