Tuesday, August 14, 2012

Product review : Neutrogena visibly clear pink grapefruit cream wash


Olen nüüd saanud mõnda aega seda toodet kasutada ja ausalt öeldes olen sellega väga rahul. Paljud teist on seda soovitanud ja tegelikult mitte asjata. Minu näos olevad üksikud vistrikud on vehkat teinud ja juurde neid tulemas hetkel nagu ei ole.. 
Kasutan ma seda õhtuti enne magama minekut. Ta on hästi mõnusa koostisega ja peale pesu jätaks nagu nahale sellise õrna kihi peale. Nahk on mõnus ja pehme. Lisaks sellele on peale selle toote kasutamist nahal veidike selline õhetav ja värske tunne. Väga mõnus! Kui nüüd norida siis kui alguses mulle see lõhn väga meeldis siis nüüd natukene hakkab vastu, aga see on kõige väiksem mure. 
Eks ma olengi igasuguste lõhnadega pisut pirtsakas.

Maksab see toode 5,20€

Arvan, et ostaksin seda toodet ka teist korda .. 
Nüüd tahaks proovida samast sarjast ka näovett ja koorivat kreemi.

On kellegil nendega kogemusi?


5 comments:

 1. minul tulid sellest näoveest pisikesed punnid, mis kohe üldse ei tahtnud ära minna. + mul pärast nahk ikka vägaväga kiskus, kuigi muidu mul ei ole absoluutselt pirtsakas nahk. ja nüüd enam ei julge neid tooteid kasutada/proovida :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mul oli sama jama ühe Garnieri tootega .. Ma arvan, et eks meie kõigi nahk ole erinevate koostisosade vastu tundlik ja sellest ka vistrikud.

   Mis toote juurde sa hetkel pidama oled jäänud? :)

   Delete
  2. Esiteks ma parandan ennast, kuna mul oli tester ja see sai järgi proovitud natukene aega tagasi siis läks meelest, et see oli hoopis näopesugeel, ja nüüd on selle asemel hoopis garnieri tooted. Seega see mis ei sobi sulle sobib mulle :))))

   Delete
  3. Noo siis pead täpselt vastupidi käituma sellele mis ma kirjutan :D

   Delete